Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ με δολοφονία δημοσιογράφου: Ζήτησε διαζύγιο και βρέθηκε μαχαιρωμένη!

Τρομερά όσα έκανε ο άνδρας της

19 Ιανουαρίου 2021 21:17
Σοκ με δολοφονία δημοσιογράφου: Ζήτησε διαζύγιο και βρέθηκε μαχαιρωμένη!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας δημοσιογράφου στη Ρωσία, με την 33χρονη Ζάνα Σεπλιάνκοβα να βρίσκεται νεκρή μετά από 10 μαχαιριές, έχοντας πρώτα ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της, Αλεξέι.

Σύμφωνα με όσα είναι για την ώρα γνωστά, ο Αλεξέι διέφυγε μετά το στυγερό φονικό με τους δυο γιους της οικογένειας, ηλικίας 10 και 13 ετών, παραδόθηκε ωστόσο στην αστυνομία αργότερα και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, με μια βόμβα προ ημερών να εκρήγνυται σε αυτοκίνητο Έλληνα δημοσιογράφου.

Ο αδελφός του θύματος, Μαξίμ, τον αποκάλεσε «τύραννο» και επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να απειλεί πως θα τη σκοτώσει και στο παρελθόν, όταν την υποπτευόταν για απιστία.

Ρωσία δολοφονία δημοσιογράφου

Δολοφονία δημοσιογράφου στη Ρωσία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Η Ζάνα είχε πάει σε επαγγελματικό ταξίδι και επιστρέφοντας βρήκε τον άντρα της μαινόμενο. Είχε στείλει μήνυμα σε μια φίλη της, όπου έγραφε πως «αμέσως μετά το ταξίδι, με πήγε στο δάσος. Απείλησε πως θα με σκότωνε αν τον είχα απατήσει».

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από τον Νοέμβριο και η Ζάνα ζήτησε πρόσφατα διαζύγιο. Σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία, όταν εκείνος πληροφορήθηκε τα νέα για το διαζύγιο, πήγε στο σπίτι της και έβαλε τα παιδιά να τον περιμένουν στο αυτοκίνητο.

Έπειτα επέστρεψε στην οικία και μαχαίρωσε τη σύζυγό του. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο στο οποίο ήταν αρχισυντάκτρια η Ζάνα, «είχε υποστεί μεγάλο εξευτελισμό, κακοποίηση και πάνω από μία φορά ήταν στο κατώφλι του θανάτου. Η Ζάνα δεν το ανέφερε ποτέ αυτό στην αστυνομία, γιατί φοβόταν τον σύζυγό της».

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Τζέλλας

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Τζέλλας, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Ο Ευάγγελος Τζέλλας πέθανε την Παρασκευή και η κηδεία του τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει πως "ο Ευάγγελος Τζέλλας ήταν δημοσιογράφος με ήθος και επαγγελματική ευσυνειδησία. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του διαπίστωσαν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και διατηρούν από εκείνον τις καλύτερες αναμνήσεις".

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Τζέλλας

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του Ευάγγελου Τζέλλα

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του συναδέλφου Ευάγγελου Τζέλλα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Ευάγγελος Τζέλλας γεννήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσης το 1949. Μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ.

Ξεκίνησε την πορεία του στη δημοσιογραφία από την εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» το 1985 και συνέχισε στις εφημερίδες «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ» και «ΠΑΡΟΝ», ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ως εσωτερικός συντάκτης και διορθωτής.

Ο Ευάγγελος Τζέλλας ήταν δημοσιογράφος με ήθος και επαγγελματική ευσυνειδησία. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του διαπίστωσαν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και διατηρούν από εκείνον τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με επάρκεια και συνέπεια. Η κηδεία του Ευάγγελου Τζέλλα πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share