Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

"Ξέσπασε" η Σοφία Μπεκατώρου: "Δεν μπορούσα να το πω νωρίτερα"

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της

19 Ιανουαρίου 2021 11:30
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της ερωτικής παρενόχλησης που υπέστη η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις που έκανε για το περιστατικό. Επίσης ο Άρειος Πάγος ξεκαθάρισε ότι πρέπει να γίνεται άμεση επέμβαση σε τέτοιες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου έκανε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική της παρενόχληση μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε όπου και αποκάλυψε τους λόγους που δεν το είπε νωρίτερα αλλά γιατί πρέπει να μιλούν περισσότεροι για αυτές τις καταστάσεις.

Η Σοφία Μπεκατώρου ξέσπασε σε συνέντευξη της.

Σοφία Μπεκατώρου: Οι νέες αποκαλύψεις

Ειδικότερα η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε μια νέα εξομολόγηση στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time. Η Ολυμπιονίκης, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, εξήγησε γιατί το είπε τώρα και όχι πριν από περίπου δύο δεκαετίες που συνέβη.

«Είμαι συγκλονισμένη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω ότι ο κόσμος είναι πραγματικά ευαισθητοποιημένος. Έχει τη διάθεση να ζήσει σε μια πιο υγιή κοινωνία που όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα για μια μεγάλη αλλαγή και να νιώθουμε πιο ασφαλείς.

Σε συνέντευξη της ξέσπασε η Σοφία Μπεκατώρου.

Περιβάλλοντα όπως ο αθλητισμός να έχουν την υγιή μορφή τους και να τα απολαμβάνουμε, να βάζουμε τα παιδιά μας μέσα στο αθλητικό κίνημα. Να δημιουργήσουμε φορείς αλλά και τρόπους, ώστε κανένας να μη νιώθει μόνος και να μη φοβάται. Να μην υπάρχει αυτή η κατάχρηση εξουσίας σε οποιοδήποτε τομέα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως για εκείνη η ηθική δικαίωση πια θα ήταν να υπάρξουν δομές και τρόποι ώστε να ζήσουμε όλοι σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Μετάνιωσε που δεν το είπε νωρίτερα; Η Ολυμπιονίκης υπογράμμισε: «Δε μπορούσα να το πω νωρίτερα. Είναι οι καταστάσεις τέτοιες που το κλίμα δεν ευνοεί να μιλήσει κανένας. Χρειάζεται πολύς καιρός για να μπορέσει κάποιος να ζήσει με αυτό και να το πει δημοσίως».

Δείτε όλη την εξομολόγηση στο παρακάτω βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share