Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Κακοκαιρία "Λέανδρος": Παραμένει το "λουκέτο" στα σχολεία της Αττικής

Λογικό

19 Ιανουαρίου 2021 09:16
Κακοκαιρία
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Κακοκαιρία "Λέανδρος": Συνεχίζεται η άσχημη κατάσταση με την κακοκαιρία "Λέανδρος" σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Αττική για ακόμη μία μέρα. Επίσης δείτε τι είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σχετικά με την κακοκαιρία και τι αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και του παγετού που επικρατεί στην Ελλάδα από την κακοκαιρία "Λέανδρος" τα σχολεία στην Αττική για ακόμη μία μέρα θα κρατήσουν το λουκέτο.

Αρκετά σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Κακοκαιρία "Λέανδρος": Τα σχολεία που παραμένουν κλειστά

Ειδικότερα κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού μέσα από ανακοίνωση που έκανε η Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής:

  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού
  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου
  • Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού
  • Στον Δήμο Μάνδρας–Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.
  • Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων και με βάση τα αιτήματα των δήμων θα επαναξιολογήσει την κατάσταση σήμερα το πρωί.

Στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της κακοκαιρίας και τα σχολεία.

Αναλυτικά η δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη:

«Η ασφάλεια των μαθητών είναι η απόλυτη και μόνη προτεραιότητά μας. Μετά από σχετικά αιτήματα των Δήμων της Αττικής όπου τα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να είναι έντονα και να σημειώνονται χιονοπτώσεις και να επικρατεί ισχυρός παγετός, προχωρήσαμε στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία. Οι υπηρεσίες μας παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την καλύτερη προστασία των πολιτών»».

Λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες, σε περιοχές που υπάρχει παγετός, να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες και συστάσεις των τοπικών αρχών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share