Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανηλίκων για την επίθεση στο Μετρό: «Τους χτύπησε και τους έβρισε»

Πρωτοφανής η καταγγελία της

18 Ιανουαρίου 2021 20:22
Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανηλίκων για την επίθεση στο Μετρό: «Τους χτύπησε και τους έβρισε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία, για τα δεδομένα της μέχρι τώρα υπόθεσης, προχώρησε η μητέρα των ανηλίκων, που έδειραν τον σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας, με την ίδια να αναφέρει πως ο ίδιος τους χτύπησε και τους έβρισε, κάτι που μέχρι τώρα ούτε ο δικηγόρος τους έχει πει.

Όπως υποστήριξε η μητέρα των δύο παιδιών ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying, αν και το νέο βίντεο από την επίθεση δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα και την εκθέτει.

Επίθεση στο Μετρό: Η τοποθέτηση της μητέρας των ανηλίκων

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια» - Τι λέει ο πατέρας των ανήλικων δραστών

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: «Δεν ξέρω πώς συνέβη, ήταν η κακιά στιγμή» δήλωσε ο πατέρας των δύο ανήλικων δραστών της επίθεσης σε βάρος του σταθμάρχη του Μετρό.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σημείωσε ότι οι δύο ανήλικοι δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν, σημειώνοντας ότι η γειτονιά γνωρίζει τα παιδιά.

«Μας ξέρουν και οι πέτρες» είπε, προσθέτοντας: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια». «Δεν είπαμε ότι είναι σωστό αυτό που έκαναν» συμπλήρωσε εντούτοις. «Πάλι καλά που είναι καλά ο άνθρωπος» επεσήμανε για τον σταθμάρχη του Μετρό που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού, παρατηρώντας ότι «κανείς δεν ήθελε να βρεθεί στη θέση του».

«Αυτό που μας ενδιέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του» σημείωσε ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο σταθμάρχης για την επίθεση σε βάρος του, όλα ξεκίνησαν από παρατήρηση που τους έκανε ο ίδιος, επειδή δεν φορούσαν μάσκα και είχαν τοποθετήσει τα πόδια τους πάνω σε κάθισμα του Μετρό.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό

Σε βάρος των δύο ανηλίκων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Παράλληλα, σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη και για απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους έλαβαν βοήθεια από έναν 26χρονο ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού, Κωνσταντίνος Γιαννελάκης, αναφερόμενος στη γνωριμία του ειδικού φρουρού με τους δύο ανηλίκους, δήλωσε ότι διαμένουν στην ίδια περιοχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share