Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα

Συμβαίνει τώρα!

18 Ιανουαρίου 2021 17:54
Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τη Διευθύντρια της Γ' Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη έχουν αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών για την πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, τη στιγμή που τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ συνεχίζουν να είναι ενθαρρυντικά.

Κορωνοϊός: Δείτε ζωντανά τις ενημερώσεις

Κορωνοϊός: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κορωνοϊός: Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο «Αττικόν» το πρωί της Δευτέρας. Για τη δεύτερη δόση του εμβολίου θα φτάσει στις 10:00πμ στον Ευαγγελισμό και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έκαναν τον εμβόλιο από τις 27 Δεκεμβρίου να αγγίζει πλέον τις 80.000.

Κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, το Σάββατο, είχαν κλείσει ραντεβού να εμβολιαστούν 3.777 ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών. Ωστόσο, δεν προσήλθαν 733, ενδεχομένως και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, στη θέση τους εμβολιάστηκαν γιατροί από τις λίστες των Ιατρικών Συλλόγων, ώστε να μην πάνε χαμένες οι δόσεις του εμβολίου. Η τακτική αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, μέχρι να ενεργοποιηθεί η λίστα αναμονής των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναπλήρωση των ραντεβού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share