Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ολική «μεταμόρφωση» 31χρονης μητέρας που έκανε χρήση ναρκωτικών - Το πριν και το μετά (photo)

Την είχε αφήσει μόλις 45 κιλά - Έχανε ακόμα και τα δόντια της

18 Ιανουαρίου 2021 13:15
Ολική «μεταμόρφωση» 31χρονης μητέρας που έκανε χρήση ναρκωτικών - Το πριν και το μετά (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ολική «μεταμόρφωση» υπέστη μία 31χρονη μητέρα που έκανε χρήση ναρκωτικών! Ο εθισμός της την είχε αφήσει μόλις 45 κιλά, μια ασθενική κοπέλα που έχανε ακόμα και τα δόντια της. Ενώ, διαβάστε την απίστευτη διπλή ζωή μιας γυναίκας, όπου το πρωί δούλευε αισθητικός και το βράδυ ως... βαρόνος των ναρκωτικών.

Πλέον όμως είναι «καθαρή» εδώ και 16 μήνες και μοιράζεται τη νέα της εικόνα με τον κόσμο, θέλοντας να δείξει σε όλους πώς μοιάζει ο εθισμός στα ναρκωτικά και τι μπορεί να κάνει στο σώμα σου.

31χρονη μητέρα μεταμορφώθηκε από τη χρήση ναρκωτικών

«Είμαι περήφανη για το πόσο μακριά έφτασα σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο», λέει η νεαρή μητέρα, ανησυχεί βέβαια μήπως επιστρέψει στα ναρκωτικά. Παραδέχεται ωστόσο πως κάθε μέρα γίνεται και πιο εύκολο να ξεκόψει οριστικά.

Στις 12 Οκτωβρίου, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της και τη συνέλαβαν. «Ένας αστυνομικός μου είπε ‘‘το κακό που έχεις προκαλέσει στην κοινότητα είναι τεράστιο’’. Τα λόγια του μου έχουν κολλήσει, γιατί δεν έχει άδικο», είπε η Nicholas στην εφημερίδα NZ Herald.

Πάρτι ακολασίας με ναρκωτικά στις Βρυξέλλες - Ευρωβουλευτής ανάμεσα στους 25 συμμετέχοντες

Πάρτι ακολασίας με 25 άτομα διέλυσε η αστυνομία στις Βρυξέλλες εν μέσω lockdown. Μάλιστα ένα από τα άτομα που συμμετείχαν φέρεται να είναι ευρωβουλευτής σύμφωνα με τους Brussels Times. Παράλληλα, δείτε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το κρυφό κορωνο-πάρτι στην Συγγρού.

Το πάρτι έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Στα 25 άτομα, που ήταν άνδρες στην πλειονότητά τους, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίασαν το lockdown ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Πάρτι ακολασίας με ναρκωτικά στις Βρυξέλλες

Σύμφωνα με πηγές κάποιοι από τους 25 ήταν διπλωμάτες και ένας ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Ευρωβουλευτής, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα La Dernière Heure. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν και ναρκωτικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share