Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός μουσικός παραγωγός Phil Spector

Θλίψη...

17 Ιανουαρίου 2021 19:55

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός μουσικός παραγωγός Phil Spector ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Επίσης την τελευταία του πνοή "άφησε" ο Γάλλος Μεγιστάνας Benjamin de Rothschild σε ηλικία 57 ετών.

Συγκεκριμένα σε ηλικία 81 ετών "έφυγε" από τη ζωή λόγω του κορωνοϊού Phil Spector που άφησε το στίγμα του στη διεθνή μουσική σκηνή, καθώς άλλαξε τον ήχο της ποπ στην δεκαετία60 .

'Έφυγε' από τη ζωή ο Phil Spector.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Phil Spector

Ειδικότερα ο Phil Spector παραγωγός μουσικής ήταν γνωστός για τη δημιουργία του The Wall Of Sound, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από συγκροτήματα της δεκαετίας του ’60, όπως οι The Ronettes και οι Crystals.

Ο Phil Spector ήταν ο παραγωγός 20 top 40 hits στην περίοδο 1961 και 1965. Δούλεψε με τους the Beatles, Righteous Brothers και Tina Turner. Άσκησε την επιρροή του σε μεγάλη σειρά καλλιτεχνών, από τους Beach Boys μέχρι τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που ενέταξε τον «ήχο Σπέκτορ» στο Born to Run.

Το 2009 μπήκε στη φυλακή για τη δολοφονία της Λάνα Κλάρκσον το 2003 και καταδικάστηκε σε 19 χρόνια.

Η αιτία θανάτου του

Eίχε κολλήσει κορωνοϊό στη φυλακή πριν από τέσσερις εβδομάδες και πέθανε αφού μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ο Spector βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ανέρρωσε και επέστρεψε στη φυλακή. Εκεί παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πέθανε ο ηθοποιός John Reilly

Σε ηλικία 84 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος ηθοποιός!

Θρήνος στον κόσμο της τηλεόρασης καθώς σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο θρυλικός John Reilly, μέσα από τη σειρά Dallas έγραψε τη δική του ιστορία.

Τα νέα έκανε γνωστά η κόρη του ηθοποιού, Caitlin, μέσα από τα social media, ποστάροντας μια συγκινητική φωτογραφία στην αγκαλιά του πατέρα της.

Πέθανε ο ηθοποιός John Reilly

«Το λαμπερότερο αστέρι του κόσμου έσβησε. Φανταστείτε τον καλύτερο άνθρωπο του πλανήτη. Τώρα φανταστείτε αυτό το πρόσωπο να είναι ο πατέρας σας. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήταν δικός μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που κατάφερα να τον αποχαιρετήσω», ανέφερε το μήνυμα.

Το 1956 έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση στη σειρά As The World Turns ενώ το 1984 εμφανίστηκε στη σειρά General Hospital.

Θεωρούνταν από τους σημαντικότερους σταρ της «χρυσής» εποχής της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία καθιέρωσε τις σαπουνόπερες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share