Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις ΗΠΑ: "Έπεσαν" πυροβολισμοί στο Φοίνιξ - Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή

17 Ιανουαρίου 2021 16:07
Συναγερμός στις ΗΠΑ:

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Φοίνιξ όπου έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί όπου φαίνεται να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Επίσης οι Αρχές είναι σε ετοιμότητα για τυχόν ένοπλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ μετά τα γεγονότα με την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Συγκεκριμένα ένα τραγικό και τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου "έπεσαν" πυροβολισμοί στο Φοίνιξ με τις Αρχές να έχουν πάρει έκτακτα μέτρα.

Σημειώθηκαν πυροβολισμοί στις ΗΠΑ.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς στο Φοίνιξ. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ABC15 Arizona ο αριθμός των τραυματιών είναι μεγάλος ενώ τα θύματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει μεγάλο τμήμα του πάρκινγκ έξω από το εστιατόριο Cool Vybz Jamaican Restaurant.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: "Έπεσαν" πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Τέξας

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί "έπεσαν" σε μία εκκλησία στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τέξας όπου και δολοφονήθηκε ένας πάστορας. Επίσης πάλι στις ΗΠΑ τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα σπίτι.

Συγκεκριμένα ένας πάστορας δολοφονήθηκε και ένας άνθρωπος τραυματίστηκε μέσα σε μια εκκλησία μεθοδιστών στη Ουινόνα, μια πόλη του Τέξας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο σερίφης, διευκρινίζοντας πως ένας ύποπτος συνελήφθη.

Στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μία δολοφονία ενός πάστορα.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν ο πάστορας, που είχε μόλις φθάσει στην εκκλησία μαζί με τη σύζυγό του και άλλα δύο πρόσωπα, ανακάλυψε έναν εισβολέα μέσα στον ναό, εξήγησε ο σερίφης Λάρι Σμιθ, στην κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου KLTV.

«Όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνδρα που κρυβόταν μέσα στην εκκλησία», περιέγραψε ο σερίφης.

Ο εισβολέας, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές έπειτα από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς τη νύχτα, κατάφερε να αρπάξει το όπλο του πάστορα και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον. Στη συνέχεια, τραυμάτισε έναν ακόμη άνθρωπο προτού τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητο του θύματός του. Συνελήφθη έπειτα από ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία.

Μία δολοφονία ενός πάστορα πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ στο Τέξας.

Η κατάσταση του τραυματία

Έχοντας τραυματιστεί στο χέρι, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, είπε ο σερίφης, ο οποίος αποκλείει, σε αυτό το στάδιο, κάθε ιδεολογικό κίνητρο για το έγκλημα.

«Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τα θύματα και τις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε αυτήν την φρικτή τραγωδία», σχολίασε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, σε ένα δελτίο τύπου, ευχαριστώντας τους αστυνομικούς «που συνέλαβαν τον ύποπτο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share