Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία "Λέανδρος": Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αττική - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Μέχρι να περάσει η κακοκαιρία

17 Ιανουαρίου 2021 13:57
Κακοκαιρία

Κακοκαιρία "Λέανδρος": Η κατάσταση με την κακοκαιρία "Λέανδρος" στην Αττική έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία σε ορισμένες περιοχές. Επίσης ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από την πρόγνωση του για τον καιρό μίλησε για την κατάσταση που θα επικρατήσει με την κακοκαιρία από την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας στην Αττική οι Αρχές έχουν διακόψει την κυκλοφορία στους δρόμους σε αρκετές περιοχές μέχρι να ηρεμήσει το φαινόμενο.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι στην Αττική.

Κακοκαιρία "Λέανδρος": Οι περιοχές που έχουν "κλείσει"

Ειδικότερα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής.

Ειδικότερα, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι οι εξής λεωφόροι και οδοί, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

  • Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του τελεφερίκ.
  • Περιφερειακή οδός ΑλίμουΚατεχάκη προς τη θέση Καλοπούλα, από το ύψος του Πυροφυλακίου Καισαριανής.
  • Αναπαύσεως, περιοχής Παπάγου, από το ύψος του νεκροταφείου προς Υμηττό.
  • Φυλής, στο ρεύμα προς Βοιωτία, από το ύψος της Μονής Κλειστών.
  • Τατοϊου, 2 χιλιόμετρα μετά τα Ανάκτορα στο ρεύμα προς Κατσιμίδι.
  • Επαρχιακή οδός Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της ταβέρνας Θέα προς Ιποοκράτειο Πολιτεία.
  • Αριστογείτονος, θέση Παζαροπούλου, από την περιοχή Αφιδνών προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Κακοκαιρία Λέανδρος: Στα "λευκά" η Τούμπα! (video)

Σε μια... άσπρη Τούμπα θα πραγματοποιήσει ο Ο ΠΑΟΚ την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο και το ματς με τον ΟΦΗ.

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» που πλήττει όλη την χώρα έχει ντύσει στα λευκά την Θεσσαλονίκη. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και το γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν αυτή την ώρα την τελευταία προπόνηση τους σε μια άσπρη Τούμπα η οποία έχει καλυφθεί από χιόνι.

Μετά το τέλος της, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από την προπόνηση και φωτογραφίες από την... λευκή Τούμπα

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Τα χιόνια έφεραν… διακοπή κυκλοφορίας σε Πάρνηθα και Υμηττό

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» έχει φτάσει και στην Αττική με χιονοπτώσεις, οι οποίες έχουν προκαλέσει πρόβλημα σε ορισμένους δρόμους, με την Αστυνομία να επιβάλλει ήδη ορισμένες διακοπές κυκλοφορίας, προκειμένου να μην υπάρξουν κυκλοφοριακά απρόοπτα.

Από τις 05.45 το πρωί, προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, από τυχόν ακινητοποίηση αυτοκινήτων και να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι το Σχηματάρι (67.655 χιλιομετρική θέση). Εξαιρούνται μόνο τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να μιλά ακόμη και για χιόνια στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και για τα φορτηγά στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, από το 4ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα. Η κυκλοφορία των Ι.Χ. γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πριν από λίγο έκλεισε η κυκλοφορία και στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην οδό Αναπαύσεως στου Παπάγου, στο ρεύμα προς το βουνό και η περιφερειακή οδός Αλίμου - Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής. Τέλος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πάνω, την λεωφόρο Διονύσου από το ύψος της λεωφόρου Θησέως και στην λεωφόρο Φυλής, προς Μονή Κλειστών στην Πάρνηθα, από το ύψος τελευταίας ταβέρνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share