Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη για Σοφία Μπεκατώρου: "Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη"

Το μήνυμα που έστειλε

17 Ιανουαρίου 2021 13:17
Ντόρα Μπακογιάννη για Σοφία Μπεκατώρου:

Σοφία Μπεκατώρου: Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της, πλήθος κόσμου δηλώνει από παντού ότι την στηρίζει σε αυτό που έκανε και ότι να μην φοβάται. Επίσης ακόμη μία παραίτηση έγινε από την Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας όπου και έγινε επίσημα με ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα την υποστήριξη της δήλωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη στην αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου όπου και το ανέφερε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σοφία Μπεκατώρου: Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Ειδικότερα τη στήριξή της στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε με ανάρτησή της στο Facebook η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από την καταγγελία της Χρυσής Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας για σεξουαλική κακοποίηση από τον παράγοντα της ΕΙΟ, Αριστείδη Αδαμόπουλο.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

«Πολλές άλλες γυναίκες θύματα όπως εκείνη φοβούνται ακόμα και σήμερα. Πρέπει να ξέρουν ότι όπως είμαστε όλοι με τη ΣΟΦΙΑ έτσι στεκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει αυτή τη τραυματική εμπειρία, αυτήν την εγκληματική πράξη. Καμία γυναίκα δεν θα είναι μόνη!», συνεχίζει, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης προς κάθε γυναίκα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μέσα από ανάρτηση της δήλωσε την στήριξη της.

Σοφία Μπεκατώρου: Άγρια «καρφιά» του Νίκου Κακλαμανάκη - «Να μπει ένα τέλος»

Άγρια «καρφιά» πέταξε ο Νίκος Κακλαμανάκης έναντι της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, με αφορμή τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου περί βιασμού, με τον Ολυμπιονίκη μας κι έναν από τους πιο σπουδαίους αθλητές, που έχει βγάλει η Ελλάδα, να τονίζει πως επιτέλους πρέπει να μπει τέλος στην ομερτά και ότι η Ομοσπονδία αυτή λειτουργεί ως… κράτος εν κράτει.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας πως δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια αλλά και άνθρωπος και πως τα όσα κατήγγειλε έρχονται να προστεθούν σε όσα ο ίδιος είχε κάνει γνωστά από χρόνια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με τον φερόμενο ως δράστη αυτή τη στιγμή να αμύνεται. Ο Νίκος Κακλαμανάκης κατήγγειλε πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν». Αναφορικά με το εάν είχαν έρθει σε γνώση του άλλα τέτοια περιστατικά κακοποίησης, ο ολυμπιονίκης απάντησε: «Είχα ακούσει διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά...».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share