Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Σοφία Μπεκατώρου: Προέβη σε επίσημες δηλώσεις ο κατηγορούμενος για την ερωτική κακοποίηση της αθλήτριας

Ποιες ήταν αυτές

16 Ιανουαρίου 2021 22:07
Σοφία Μπεκατώρου: Προέβη σε επίσημες δηλώσεις ο κατηγορούμενος για την ερωτική κακοποίηση της αθλήτριας
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σοφία Μπεκατώρου: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου όπου βγήκε και έκανε επίσημες δηλώσεις ο κατηγορούμενος όπου πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε η αθλήτρια ποιος ήταν αυτός.

Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα έκανε τις επίσημες δηλώσεις του ο κατηγορούμενος Αριστείδης Αδαμόπουλος για την υπόθεση που κατηγορείται.

Προέβη σε επίσημες δηλώσεις ο κατηγορούμενος.

Σοφία Μπεκατώρου: Οι επίσημες δηλώσεις του κατηγορούμενου

Ειδικότερα σε δήλωση για το θέμα που ξέσπασε με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, προχώρησε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος όπου και προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση από την δική του πλευρά.

Ο άνθρωπος που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας, αναφέρεται στον ντόρο που έχει προκαλέσει η καταγγελία της Μπεκατώρου και ζητάει από Πολιτεία, θεσμικούς φορείς και ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογένειά του.

Ο κατηγορούμενος προέβη σε επίσημες δηλώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Αδαμόπουλου.

«Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο “θύτη”.

Ωστόσο αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθενθύτη”, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η Δικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της.

Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά

Αριστείδης Αδαμόπουλος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share