Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

"Έφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

16 Ιανουαρίου 2021 21:10
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο διότι έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης. Επίσης πριν λίγες μέρες άφησε την τελευταία της πνοή ηθοποιός Χρυσούλα Ντάρλα Ορδηττού.

Συγκεκριμένα μέσα από δημοσίευση του από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Σπύρος Μπιμπίλιας ενημέρωσε για τον θάνατο του ηθοποιού, Γιάννη Ροζάκη.

Θάνατος: Το συγκινητικό μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλια για τον Γιάννη Ροζάκη

Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλιας μέσα από τον λογαριασμό τους στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε για τον θάνατο του ηθοποιού αλλά και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση από το χώρο μας ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας ο Γιάννης Ροζάκης έφυγε από κοντά μας ένας ηθοποιός που τίμησε το ελληνικό θέατρο με τους σπουδαίους ρόλους που έπαιξε σε πολύ σημαντικούς θιάσους... Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλια

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλια.

Η καριέρα του ηθοποιού Γιάννη Ροζάκη

Ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης είχε γίνει γνωστός μέσα από διάφορους ρόλους του στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Δείτε ορισμένους από αυτούς παρακάτω.

Η τηλεοπτική του καριέρα

  • 38ο αστυνομικό τμήμα 1972|1972
  • Αλέξιος Καλλέργης 1984|1984
  • Η Αίθουσα του Θρόνου 1998|1998
  • Η Νταντά 2003|2003
  • Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία 1984|1984
  • Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία: Η πώληση της Αθηνάς 1984|1984
  • Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία: Τρεις γαμβροί και μία νύφη 1984|1984
  • Η φυλή των ανθρώπων 1995|1995
  • Καρυωτάκης 2009|2009
  • Μαντώ Μαυρογένους (1983) 1983|1983
  • Οι τελευταίοι εγγονοί 1991|1991
  • Ποιος είναι ο Κος Αλεξίου; 1988|1988
  • Προδοσία (1996) 1996|1996
  • Τα Λαυρεωτικά 1982|1982
  • Φωτεινή Ζάρκου 1975|1975
  • Χαμένη άνοιξη 1995|1995

Η καριέρα του στον κινηματογράφο

  • 1922 (1978)
  • Αυτή η Νύχτα Μένει 2000
  • Τέλος εποχής (1994)
  • Τέντι μπόι αγάπη μου 1965

Πέθανε ο ηθοποιός Στέλιος Τσολακάκης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Στέλιος Τσολακάκης. Ο θάνατος του έγινε γνωστός, μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο facebook, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Στέλιος Τσολακάκης πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Πληροφορηθήκαμε αρκετά καθυστερημένα πως έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ακόμα ένας ηθοποιός μας που ερμήνευσε αρκετούς μικρότερους ρόλους σε παλιές ελληνικές ταινίες ο Στέλιος Τσολακάκης, ένας ωραίος γόης του μουσικού μας θεάτρου γεννημένος το 33. Καλό ταξίδι» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

O Στέλιος Τσολακάκης έγινε γνωστός μέσα απ τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932 και απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Ήταν επιθεωρησιογράφος, σεναριογράφος και στιχουργός.

Το 1973 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εργάστηκε σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βίκυ Παππά.

Παράλληλα θλίψη προκάλεσε και ο θάνατος γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Πέθανε ο ηθοποιός Στέλιος Τσολακάκης

Φιλμογραφία

«Ο άνθρωπος του τρένου» (1958)

«Τα ντερβισόπαιδα» (1960)

«Στην πόρτα της κολάσεως» (1960)

«Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα» (1960)

«Τα Χριστούγεννα του αλήτη» (1962)

«Τέρμα τα δίφραγκα» (1962)

«Οι κατεργάρηδες» (1963)

«Ο αδελφός μου ο τροχονόμος» (1963)

«Η δική σου μοίρα με σέρνει» (1964)

«Η μοδιστρούλα» (1964)

«Διπλοπεννιές» (1966)

«Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» (1966)

«Φως... νερό... τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις» (1966)

«Ο ανακατωσούρας» (1967)

«Δυο έξυπνα κορόιδα» (1971)

«Ο πρίγκηπας της αγοράς» (1972)

«Ο Πούσκας των Πετραλώνων» (1972)

«Ο Πατούχας» (1972)

«Το πιο γρήγορο μπουζούκι» (1973)

«Παραλάβατε Διορισμόν» (1996)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share