Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για 19χρονη φοιτήτρια: 27χρονος έβγαλε στη φόρα αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και «ροζ» βίντεο

Φρικτές αποκαλύψεις

15 Ιανουαρίου 2021 17:39
Θρίλερ για 19χρονη φοιτήτρια: 27χρονος έβγαλε στη φόρα αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και «ροζ» βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής από τη βόρεια Ελλάδα, καθώς τη διέσυρε στο διαδίκτυο με ροζ βίντεο και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει αν τον χωρίσει.

Όλα άρχισαν όταν η 19χρονη επέστρεψε στο σπίτι της από πόλη του εξωτερικού όπου σπούδαζε, ώστε να περάσει την περίοδο της καραντίνας. Τότε γνώρισε τον 27χρονο, με τον οποίο σύναψε ερωτικό δεσμό. Ωστόσο, στην πορεία εκείνος άρχισε να γίνεται επιθετικός και βίαιος μαζί της, με συνέπεια να ξεχειλίσει το ποτήρι για τη 19χρονη, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 27χρονος δεν μπορούσε να το δεχτεί και της κατέστησε σαφές ότι θα κάνει τα πάντα για να την αναγκάσει να μείνει μαζί του. Ενώ, σάλος επικρατεί στον χώρο της ελληνικής showbiz, καθώς γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε γκέι ροζ βίντεο που αναρτήθηκε σε site σχετικού περιεχομένου.

Έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ακόμα και με όπλο που έκρυβε στο χρηματοκιβώτιό του, ενώ στη συνέχεια την εκβίαζε ότι, αν χωρίσουν, θα αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Θρίλερ για 19χρονη φοιτήτρια με ροζ βίντεο

Θρίλερ για 19χρονη φοιτήτρια: Έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους

Πράγματι, λίγες μέρες αργότερα και ενώ η 19χρονη του είχε πει ότι χωρίζουν οριστικά, ο 27χρονος ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και βίντεο από τις ιδιαίτερες στιγμές τους, ενώ συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, απειλώντας την ίδια και την οικογένειά της.

«Θα σας ξεφτιλίσω όλους!» της έγραφε. Μάλιστα, ένα Σαββατοκύριακο που οι γονείς της κοπέλας είχαν πάει στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική, δεν δίστασε να τους ακολουθήσει και να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους!

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 19χρονης φοιτήτριας Αντώνης Ξυλουργίδης δήλωσε ότι την υπόθεση πρέπει να αναλάβουν οι εισαγγελικές Αρχές.

«Αν αναλύσουμε γεγονότα που δεν μου επιτρέπεται να κάνω αυτή τη στιγμή, θα δείτε ότι η φαντασία δεν έχει όρια σε αυτή την υπόθεση.

Πρέπει κάποια στιγμή να παρέμβουν οι εισαγγελικές Αρχές και να πουν ότι κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου, γιατί έρχεται κάποιος και αμφισβητεί τον πυλώνα της δικαιοσύνης», ανέφερε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share