Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Χαμός στο στρατό: Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες! (Video)

Τους βάζουν να φωνάζουν ονόματα διάσημων Αλβανών

15 Ιανουαρίου 2021 16:29
Χαμός στο στρατό: Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός στο στρατό: Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από βίντεο το οποίο δείχνει δύο Αλβανούς να δίνουν παραγγέλματα-καψώνια σε Έλληνες στρατιώτες και τους βάζουν να φωνάζουν ονόματα διάσημων Αλβανών, ενώ μεταδίδουν live την πράξη τους στα social media. Ενώ, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την υλοποίηση του σχεδίου του υπουργείου Άμυνας, της αύξησης της θητείας στο στρατό.

Συγκεκριμένα το βίντεο με τον τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες», κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί καταγραφή ενός βίντεο δημοσιευμένου στο Instagram, όπου μάλιστα φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του.

Στο βίντεο αποτυπώνονται δύο νεαροί, ο ένας φορά στολή παραλλαγής και ο δεύτερος είναι ντυμένος στα μαύρα. Και οι δύο φορούν στο κεφάλι τους μπερέ και μιλούν στην κάμερα άπταιστα αλβανικά.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο στρέφεται προς μία ομάδα ατόμων δίνοντας το παράγγελμα: «Επιλαρχία, προσοχή. Σημειωτόν, εμπρός μαρς», ενώ βάζει την ίδια ομάδα να φωνάξει μία λέξη και συγκεκριμένα του ράπερ-τραγουδιστή Meriton Mjekiqin.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος στον οποίο τραβήχτηκε το βίντεο ενώ από τις εικόνες μπορούνε να διακρίνουμε -από το χρώμα του μπερέ αλλά και από την λέξη επιλαχρία- είναι πώς βρίσκονται σε μονάδα τεθωρακισμένων.

Το βίντεο είναι σε γνώση των επιτελών του ΓΕΣ που εξετάζουν πρώτον την αυθεντικότητά του και δεύτερον τι αναφέρουν στα Αλβανικά. Αναλόγως θα προβούν και στις απαραίτητες ενέργειες.

Υπενθυμίζουμε πως πλέον στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετούν όλα τα παιδιά μεταναστών που έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα. Αποτελεί υποχρέωσή τους προς το ελληνικό Κράτος. Ανάλογα φαινόμενα έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, με νεαρούς αλβανικής καταγωγής να προσβάλλουν σύμβολα και να υβρίζουν το ελληνικό έθνος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share