Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Μητέρα ξέχασε το ανήλικο παιδί της στο κρύο αλλά θυμήθηκε να πάρει την κόρη της

Βρίσκεται αντιμέτωπη με αρκετά χρόνια φυλάκισης

15 Ιανουαρίου 2021 11:23
Φρίκη: Μητέρα ξέχασε το ανήλικο παιδί της στο κρύο αλλά θυμήθηκε να πάρει την κόρη της

Μητέρα: Ένα σοκαριστικό περιστατικό έγινε στη Ρωσία όπου μία μητέρα φέρεται πως είναι ανεύθυνη διότι άφησε έξω στο κρύο το ενός έτους μωρό της με αποτέλεσμα η ζωή του να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης στην Υεμένη σοκάρουν οι εικόνες ενός υποσιτισμένου μωρού που ζυγίζει μόλις 7 κιλά.

Συγκεκριμένα μία μητέρα βρίσκεται αντιμέτωπη με αρκετά χρόνια φυλάκισης επειδή ξέχασε το παιδί της έξω στο κρύο με αποτέλεσμα να "κρέμεται" από μία κλωστή η ζωή του.

Μία μητέρα ξέχασε το παιδί της έξω στο κρύο.

Μητέρα: Η κατάσταση του παιδιού

Αντιμέτωπη με 20 χρόνια φυλάκισης είναι η 22χρονη Valentina Fadeeva που ξέχασε τον μόλις ενός έτους γιο της σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στους -32 βαθμούς Κελσίου στη Ρωσία.

Το βρέφος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει υποστεί σοβαρά κρυοπαγήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια και υποθερμία, ενώ και η 4χρονη αδερφή του έχει κρυοπαγήματα, αν και αυτήν η μητέρα της θυμήθηκε να την πάρει μαζί της στο σπίτι.

Στη Ρωσία μία μητέρα ξέχασε το παιδί της έξω στο κρύο.

Το χρονικό του περιστατικού

Η 22χρονη υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της μετά από έναν καβγά με τον εραστή της μητέρας της, που ακολούθησε μία βραδιά με πολύ αλκοόλ. Ο άνδρας ανακρίθηκε από την Αστυνομία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Η 49χρονη μητέρα της κοπέλας βρήκε το μωρό σε τραγική κατάσταση όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από νυχτερινή βάρδια. Η νεαρή είπε ότι είχε φύγει από το σπίτι, είχε πάει σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα και επέστρεψε με την κόρη της σπίτι, όταν εκείνη παραπονέθηκε ότι κρύωνε, αλλά ξέχασε τον γιο της πίσω.

Τραγωδία: 34χρονη μητέρα βούτηξε γυμνή στο κενό αγκαλιά με το 5 μηνών μωράκι της (photos-video)

Τραγωδία: Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία 34χρονη μητέρα βούτηξε γυμνή στο κενό αγκαλιά με το 5 μηνών μωράκι της από το ρετιρέ που έμενε στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης, ένα τρομακτικό και απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κύπρο στα Κατεχόμενα όπου ένας ανήλικος σκότωσε τους γονείς του και έπειτα έδωσε ένα τέλος στη ζωή του.

Η νεαρή, που είχε μια έντονη κοσμική ζωή και στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με τη Χίλαρι Κλίντον και τη Ρίτα Όρα, ήταν η μοναχοκόρη ενός πλούσιου Κινέζου επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των πολυτελών κατοικιών.

Η γυναίκα, που μεγάλωνε μόνη την κόρη της, φαίνεται ότι έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη. Οι αστυνομικοί που βρήκαν το άψυχο κορμί της δεν εντόπισαν κάποιο σημείωμα που να ρίχνει περισσότερο φως στο λόγο που την ανάγκασε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram εξέφραζε την απέραντη αγάπη για το παιδί που είχε αποκτήσει. Πριν λίγο καιρό στη λεζάντα της φωτογραφίας που κράταγε το μωρό της είχε γράψει: «Αυτός είναι ο τρόπος του Θεού να μου δείξει ότι υπάρχει προοπτική στη ζωή. Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου αγαπημένη μου κόρη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Luo (@lili3luo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Luo (@lili3luo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Luo (@lili3luo)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share