Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ σε σχολείο: 51χρονη καθηγήτρια ψέκασε με αντισηπτικό μαθητές

Αδιανόητες εικόνες!

12 Ιανουαρίου 2021 13:59
Σοκ σε σχολείο: 51χρονη καθηγήτρια ψέκασε με αντισηπτικό μαθητές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ σε σχολείο: 51χρονη καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη επειδή ψέκασε με αντισηπτικό τους μαθητές που δεν φορούσαν τη μάσκα τους όπως έπρεπε. Παράλληλα, στις τάξεις επέστρεψαν οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων στην χώρα μας μετά από δύο μήνες τηλεκπαίδευσης. Ωστόσο, τριτοκοσμικές συνθήκες είχαμε σε σχολείο της Θεσσαλονίκη με διεύθυνση να ζητάει από τους μαθητές να φέρουν μαζί τους κουβέρτα!

Η 51χρονη Christina Reszetar τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Γυμνάσιο που δούλευε και οδηγήθηκε στο κρατητήριο με 4 κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WFLA-TV.

Η ίδια δήλωσε στην αστυνομία ότι 4 μαθητές της αρνήθηκαν να καλύψουν το πρόσωπό τους με τη μάσκα, παρά την πανδημία του κορονοϊού που σαρώνει την πολιτεία.

Την κατηγορούν ότι ψέκασε τα παιδιά με αντισηπτικό κατευθείαν «στο πρόσωπο και το σώμα τους», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που εξασφάλισε ο σταθμός.

Η Reszetar διδάσκει εδώ και 21 χρόνια και δηλώνει αθώα, ισχυρίζεται πως τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του σχολείου θα την απαλλάξουν από τις κατηγορίες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως έχει το υλικό στα χέρια της, αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Σοκ σε σχολείο: Καθηγητής χαστούκισε μαθητή επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα (Video)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο, όπου καθηγητής χαστούκισε μαθητή επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Το ανατριχιαστικό αυτό συμβάν εκτυλίχθηκε στην Ιταλία. Ενώ, στη χώρα μας, ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού σε γονέα με δύο παιδιά, επιβεβαιώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο, σε οικισμό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στην Κρήτη.

Το βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η απαράδεκτη κίνηση του καθηγητή στο γυμνάσιο Pomponio Leto, στο Τετζιάνο της νότιας Ιταλίας κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Το τράβηξε μαθητής και το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είσαι λάθος και είμαι λάθος επίσης» λέει ο καθηγητής ενώ χτυπάει τον μαθητή με την κουκούλα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε από μία λεκτική αντιπαράθεση δάσκαλου και μαθητή, αναφορικά με τη χρησιμότητα της μάσκας στην τάξη, εν μέσω πανδημίας.

Ο μαθητής υποστήριζε πως η μάσκα δεν είναι αναγκαία εάν η απόσταση είναι αρκετή, με τον καθηγητή να εξοργίζεται από τα λεγόμενά του.

Έπειτα από τη δημοσίευση του βίντεο με το χαστούκι στον μαθητή, το σχολείο χαρακτήρισε απαράδεκτη την πράξη του καθηγητή.

«Είμαι άφωνη. Όταν είδα το βίντεο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το λέω εξαρχής, το σχολείο μας θα πάρει το μέρος της πολιτικής αγωγής, σε περίπτωση αγωγής. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια παράλογη συμπεριφορά, που δεν δικαιολογείται με τίποτα» ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Ντ’ Αλέσιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share