Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

11 Ιανουαρίου 2021 19:22
Συναγερμός στην Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στην Νέα Σμύρνη, καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στην Πλατεία του Αγίου Σώστη, ενεργοποιώντας άμεσα στην Αστυνομία.

Νέα Σμύρνη: Οι πρώτες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την ανταλλαγή των πυροβολισμών υπάρχουν δυο νεκροί και δυο τραυματίες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, με το συναγερμό να σημαίνει και πρόσφατα στην περιοχή.

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και μεγάλη κινητοποίηση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Νέα Σμύρνη: Διαρρήκτες της συμφοράς - Τους κλείδωσαν οι οικοδεσπότες μέσα στο σπίτι! (video)

Διαρρήκτες της συμφοράς… Αρνητική τροπή πήρε για δυο άτομα η διάρρηξη που επιχείρησαν σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής. Οι ιδιοκτήτες βρήκαν τους ληστές μέσα στο διαμέρισμα, τους… κλείδωσαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι διαρρήκτες εγκλωβιστήκαν στο διαμέρισμα, και, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διαφύγουν, πήδηξαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Όμως η ατυχία είχε συνέχεια. Τους είδε ένας γείτονας που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, και υπέδειξε στους αστυνομικούς που ήταν οι δράστες με αποτέλεσμα ο ένας να συλληφθεί.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share