Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ» - Αποκάλυψη του αδερφού της (Video)

Την είδαν στο κέντρο της Αθήνας!

10 Ιανουαρίου 2021 18:27
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ» - Αποκάλυψη του αδερφού της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Δίχως τέλος η αγωνία στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας από το Κορωπί, που αγνοείται εδώ και σχεδόν 3 μήνες.

Σημειώνεται, πως η 19χρονη εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της, με την οικογένειά της να μην έχει σταματήσει να την ψάχνει παντού και φυσικά ανησυχεί σχετικά με την τύχη της.

Ειδικότερα, όπως είπε ο αδερφός της Άρης Βασίλη:

«Πριν από δύο ημέρες την είδαν στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με δύο άνδρες, στο Μοναστηράκι, γεροδεμένος ο ένας ψηλός, ο άλλος πιο εύσωμος, επίσης ψηλός… δεν είχε λόγους να φύγει από το σπίτι… μου είχε έρθει μήνυμα στο viber και μια κυρία μου ζητούσε λεφτά, 5.000 ευρώ για την αδερφή μου…»

Εξάλλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα:

«Η 19χρονη Άρτεμις χάθηκε πριν από τρεις μήνες στο Κορωπί όταν πήγε να υποβάλει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σταματήσει να ελπίζει. Όταν εξαφανίστηκε δεν είχε καμία αντιδικία και δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι της. Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει στα τηλέφωνα πού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα (6976005061 – 6976078826) ή στο silver alert».

«Σενάρια απαγωγής» - Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί (Video)

Το μυστήριο της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί συνεχίζεται. Η 19χρονη Άρτεμις παραμένει αγνοούμενη από τα μέσα του περασμένου μήνα, όταν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Κορωπί την κατέγραψαν να περπατάει στην οδό Αττικής.

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας, ανέφερε ότι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στην επίλυση του γρίφου. «Γίνεται μια μεγάλη έρευνα σε μια πόλη κοντά στην Αττική, όπου είχαμε συγκεκριμένες πληροφορίες ότι είδαν την Άρτεμις με συγκεκριμένα άτομα» είπε μιλώντας στο Mega.

Στο μεταξύ οι γονείς της 19χρονης συνεχίζουν να είναι σε απόγνωση, ενώ ο πατέρα της θεωρεί ότι το παιδί του έπεσε θύμα απαγωγής. Ο δικηγόρος της οικογένειας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και πιστεύει ότι σύντομα θα πέσει φως στην υπόθεση. «Η Άρτεμις δεν έχει φύγει με τη θέλησή της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share