Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

25χρονη δασκάλα βίασε 15χρονο μαθητή

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

9 Ιανουαρίου 2021 20:00
25χρονη δασκάλα βίασε 15χρονο μαθητή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 25χρονη δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε 15χρονο μαθητή και ότι του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της. Η 25χρονη αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Alexandria Allen στο Royal Spring Middle School στις ΗΠΑ συνελήφθη την Δευτέρα με τρεις κατηγορίες βιασμού, τρίτου βαθμού, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε επαφές με έναν μαθητή της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η μητέρα του 15χρονου βρήκε στο κινητό του γιου της, ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο της 25χρονης. Επίσης μια 26χρονη δασκάλα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει έρωτα με 16χρονο μαθητή της.

Την αναγνώρισε και απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα και κατάληξε οτι η 25χρονη είχε έρθει σε ερωτική επαφή με το θύμα, τουλάχιστον τρεις φορές από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο.

Την σχέση τους παραδέχτηκε και ο ανήλικος μαθητής. Στην πρώτη φάση της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής έθεσε την εγγύηση για την δασκάλα στα 2.500 δολάρια και της ζήτησε να μην έχει καμία επαφή μέχρι το θύμα.

Σάλος στις ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα «ξεζούμισε» 14χρονο μαθητή

Σάλος στις ΗΠΑ με μία 24χρονη δασκάλα στο Ιλινόις να ομολογεί την ερωτική της επαφή με 14χρονο μαθητής της. Επίσης, μία άτακτη 29χρονη δασκάλα έστελνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε 15χρονο.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη Αλίσα Γκούσταφσον παραδέχθηκε ότι έκανε σ@ξ τουλάχιστον πέντε φορές με τον 14χρονο αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2019 όταν και προσελήφθη στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Γκούσταφσον πλησίασε τον 14χρονο μέσω των social media στέλνοντας του φωτογραφίες της είτε με μαγιό είτε με εσώρουχα σε Facebook Messenger και Snapchat.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τις φωτογραφίες είδε η μητέρα του 14χρονου η οποία αντιλήφθηκε τότε ότι είχε δει την 24χρονη στο σπίτι της αλλά είχε την εντύπωση ότι ήταν μαθήτρια.

 Δασκάλα είχε ερωτική επαφή με μαθητή της

Οι κατηγορίες σε βάρος της Γκούσταφσον απαγγέλθηκαν τον Νοέμβριο του 2019. Επειδή, όμως, ομολόγησε τις πράξεις της οι δικαστές απέσυραν από το κατηγορητήριο την κακουργηματική πράξη της σ@ξουαλικής επίθεσης.

Ο δικηγόρος της 24χρονης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ζητήσει η πελάτισσά του να εκτίσει την ποινή που θα της επιβληθεί με κοινωνική εργασία.

Η εισαγγελία ωστόσο επιμένει η Γκούσταφσον να εκτίσει την ποινή της στη φυλακή. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας η μέγιστη ποινή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου είναι 15 έτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share