Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έξαλλη ηλικιωμένη μούντζωσε την κάμερα γιατί την τράβηξε να μη φοράει μάσκα (Video)

Η χυδαία κίνηση έκφρασης κατά του κορωνοϊού

9 Ιανουαρίου 2021 16:31
Έξαλλη ηλικιωμένη μούντζωσε την κάμερα γιατί την τράβηξε να μη φοράει μάσκα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κορωνοϊός: Έξαλλη έγινε μία ηλικιωμένη όταν είδε την κάμερα να την τραβάει επειδή δεν φοράει μάσκα με αποτέλεσμα να την μουτζώσει! Ενώ, ένας άνδρας έφτυσε δύο γυναίκες πεζοπόρους οι οποίες δεν φορούσαν μάσκα, λέγοντάς τους μάλιστα ότι έχει κορωνοϊό.

«Πήγαινε να δεις πόσοι είναι οι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία», είπε η γυναίκα λίγο πριν τη χειρονομία, όταν τη ρώτησαν γιατί δε φορά μάσκα.

Το ρεπορτάζ είχε να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εν μέσω της πανδημίας, με μία γυναίκα που δεν είχε καλυμμένη τη μύτη της να παραδέχεται ότι έχει τη μάσκα μαζί της για να γλιτώσει το πρόστιμο.

Αθάνατη Ελλάδα: Καφές, τσιγαράκι και καμία μάσκα στο λεωφορείο (video)

Κορωνοϊός: Με την πανδημία του κορωνοϊού να συνεχίζει να "χτυπάει" την Ελλάδα και τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι να συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινώς κάποιοι από ότι φαίνεται δεν τους νοιάζει και κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ακολουθούν τα μέτρα. Επίσης πριν λίγες μέρες έγινε μία καταγγελία όπου ένας αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε έναν καρκινοπαθή.

Συγκεκριμένα σε ένα λεωφορείο ένας επιβάτης χωρίς να φαίνεται να τον ενοχλεί κάποιος χωρίς μάσκα φαίνεται να απολαμβάνει τον καφέ του αλλά και το τσιγάρο που έχει στο χέρι του με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται ότι κάποιοι δεν θέλουν καθόλου να προσέξουν την υγεία τους αλλά και την υγεία των συνανθρώπων γύρω τους.

Κορωνοϊός: Το βίντεο ντοκουμέντο που μαρτυρά αυτή την πράξη

Παρακάτω στο βίντεο - ντοκουμέντο που έφερε στην δημοσιότητα το Star φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και εξακολουθούν να κάνουν ότι θέλουν με αποτέλεσμα να ζουν όπως θέλουν την ζωή ενώ γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.

Στο βίντεο ο επιβάτης του αστικού λεωφορείου καπνίζει ανενόχλητος μέσα στο όχημα πίνοντας καφέ αφού μιλάει με έναν συνεπιβάτη του ο οποίος έχει κατεβασμένη την μάσκα του, ενώ σημειώνεται ότι και οι συνεπιβάτες του που επίσης δεν φοράνε μάσκα δε φαίνεται να τους νοιάζει καθόλου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share