Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για 19χρονη: Δέχτηκε να της γλείψει τα πόδια και να βγάλει 2.000 ευρώ! Tην βίασε, χωρίς να της δώσει φράγκο!

Υπόθεση-σοκ στην Κύπρο

8 Ιανουαρίου 2021 22:36
Θρίλερ για 19χρονη: Δέχτηκε να της γλείψει τα πόδια και να βγάλει 2.000 ευρώ! Tην βίασε, χωρίς να της δώσει φράγκο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για βιασμό κατήγγειλε άγνωστο άνδρα 19χρονη από τη Λευκωσία… μετά από ανταπόκριση της σε «πρόσκληση» μέσω faceboοk για να της γλείψει τα πόδια και να της δώσει 2.000 ευρώ!

Ο άγνωστος είχε αναρτήσει στο facebook πρόσκληση σε γυναίκες που θα ενδιαφερόντουσαν να κερδίσουν 2.000 ευρώ, αν τον συναντούσαν για να τους γλείψει τα πόδια.

Η 19χρονη ανταποκρίθηκε στέλνοντας μήνυμα και κλείνοντας ραντεβού με τον άγνωστο. Η συνάντηση έγινε και, όπως η ίδια κατήγγειλε, κάθισε να της γλείψει τα πόδια και την… βίασε με την χρήση των χεριών του! Επίσης, ένα ακόμη περιστατικό βιασμού αποκαλύφθηκε από τις αρχές όπου αυτή τη φορά μία δασκάλα κατηγορείται ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη σε έναν ανήλικο μαθητή της.

Δέχτηκε να της γλείψει τα πόδια και να βγάλει 2.000 ευρώ

Η 19χρονη ζήτησε στη συνέχεια τα 2.000 ευρώ και ο άγνωστος της εξήγησε πως δεν είχε καθόλου χρήματα. Τότε η νεαρή αποτάθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε βιασμό. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανιχνέυσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, αναζητώντας μαζί με το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον άγνωστο άντρα, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος.

Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη: Άνδρας προσποιήθηκε τον ντελιβερά και την βίασε (Video)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 27χρονη στη Νέα Υόρκη, όταν άγνωστος που παρίστανε τον ντελιβερά τη βίασε και την παράτησε σχεδόν αναίσθητη. Επίσης, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν περίμενε τα όσα έζησε μια 35χρονη στην Ινδία καθώς έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες και όταν πήγε στην αστυνομία να το καταγγείλει την βίασε αστυνομικός μέσα στο τμήμα!

Η γυναίκα, όπως περιέγραψε στην αστυνομία, άκουσε το κουδούνι να χτυπά το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς και είδε κάποιον που παρίστανε τον ντελιβερά. Με το που άνοιξε την πόρτα, ο δράστης την έσφιξε στο λαιμό μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και έπειτα τη βίασε.

Στη συνέχεια έκλεψε την κάρτα της και έφυγε από το σπίτι ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται ο ύποπτος να φορά ένα κίτρινο μπουφάν και να περιφέρεται στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «ο δράστης έκανε το θύμα να πιστέψει ότι ήταν ντελιβεράς και είχε κάποιο δέμα προς παράδοση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share