Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου

Θλίψη!

8 Ιανουαρίου 2021 08:01
Πέθανε η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανήμερα των Θεοφανίων έφυγε από την ζωή η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου και την είδηση του θανάτου της έκαναν γνωστή τα παιδιά της με μια ανάρτηση τους.

Η ανάρτηση του θανάτου της αστρολόγου Δήμητρας Παπανικολάου

“Η μητέρα μας χθές, ανήμερα των Θεοφανίων, ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι στο φώς των αστεριών που τόσο αγαπούσε. Ένας αυθεντικός λαικός άνθρωπος που πάλεψε όλη της τη ζωή να σταθεί με αξιοπρέπεια, σεμνότητα και ταπεινότητα και τα κατάφερε. Όταν με ρώτησε ένας φίλός μου τι έχω να θυμαμαί απο εκείνη, δυο πράγματα μου ήρθαν στον μυαλό απευθείας, η μαχητικότητα της και η δίψα της για ζωή. Δύο χαρακτηριστικά της που από το τίποτα που ξεκίνησε την οδήγησαν στο κάτι και στον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο. Δυο χαρακτηριστικά της που την έκαναν επιτυχημένη μητέρα μιας και χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να μας μεγαλώσει μόνη της.

Πέθανε η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου

Γλυκιά μου μάνα πολυαγαπημένη, αγωνίστρια στη ζωή, δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν τον πόνο της απώλειας σου. Πώς να σου πούμε αντίο; Πως να σε αποχωριστούμε, εσένα που μας έδωσες την πρώτη ανάσα; Την ανάσα από την ανάσα σου. Εσένα που μαζί έχουμε μοιραστεί μια τυρόπιτα, ακόμα, θλίψη έχει ξεσπάσει από τον χαμό ποδοσφαιριστή.

Πώς θα ζούμε χωρίς τα 30 τηλέφωνα σου την ημέρα; Που τα 15 μένανε αναπάντητα και στα υπόλοιπα 15 μας κατσάδιαζες που δεν απαντούσαμε τα προηγούμενα. Εσένα που με το παράδειγμα σου μας δείδαξες να είμαστε όρθιοι και να βρίσκουμε λύσεις αντί να εγκαταλείπουμε.

Εσένα που μας σπούδασες με το υστέρημα σου και μέσα απο τις επιτυχίες μας ΕΣΎ χαιρόσουν περισσότερο και στις αποτυχίες μας έπνιγες τη σνεναχώρια σου βαθιά μέσα σου για να μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Για όλα όσα μας χάρισες, τη ζωή μας, τα συναισθήματα, τις πίκρες και τις λύπες μας, τα γέλια και τους τσακωμούς, τις χαρές μας και τόσα άλλα έχουμε να σου πούμε ένα μεγάλο, ΠΟΛΥ μεγάλο ευχαριστώ, και εγώ θέλω να σου ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη και να σου δώσω μια υπόσχεση…”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share