Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Αυτοκτόνησε 30χρονη έγκυος νοσοκόμα

Είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το σύντροφό της

4 Ιανουαρίου 2021 16:48
Σοκ: Αυτοκτόνησε 30χρονη έγκυος νοσοκόμα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτοκτόνησε μια νοσοκόμα λίγες μέρες αφότου ο σύντροφός της την κλώτσησε ενώ ήταν έγκυος και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όπου ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μετά ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Ο 35χρονος Πίτερ Γέουνγκ, πρώην ντελιβεράς επιτέθηκε στην 30χρονη φίλη του, Αλεξάντρα Ρέιντ στο σπίτι τους στο Άνφιλντ, και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι η κοπέλα θα τηλεφωνούσε δήθεν για να υποβάλλει μια ψευδή καταγγελία εναντίον του.

Η άτυχη κοπέλα φοβήθηκε ότι κανείς δεν θα πίστευε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και αυτοκτόνησε.

Ο Γέουνγκ επιτέθηκε αρκετές φορές στην Αλεξάντρα και ισχυρίστηκε ότι η άτυχη κοπέλα αυτοτραυματιζόταν. Έπειτα, προσπαθούσε να την πείσει ότι κανείς δεν θα την πίστευε ότι είχε κακοποιηθεί.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, η Αλεξάντρα αυτοκτόνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2020, επτά ημέρες αφού τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία. Όπως αποδείχθηκε, ο Γέουνγκ την είχε κακοποιήσει στις 17 Ιανουαρίου και στις 17 Φεβρουαρίου.

 Αυτοκτόνησε 30χρονη έγκυος νοσοκόμα

«Δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί διαφωνήσαμε αλλά θυμάμαι ότι όταν τελείωσε ο καυγάς, του είπα να φύγει και έγινε έξαλλος» είχε πει στην αστυνομία η άτυχη Αλεξάντρα λίγες μέρες μετά τον τσακωμό τους στις 21 Ιανουαρίου πέρυσι. «Με πέταξε στον τοίχο, με χτύπησε και με έσπρωξε στις σκάλες και άρχισε να μου πετάει πράγματα» έλεγε η κοπέλα. Έπειτα κλειδώθηκε στο μπάνιο αλλά ο Γέουνγκ έσπασε την πόρτα και την τράβηξε έξω από τα μαλλιά, βρίζοντάς τη χυδαία.

Όταν του έδειξαν στο δικαστήριο φωτογραφίες από τις μελανιές στο σώμα της Αλεξάντρα, ο Γέουνγκ παραδέχτηκε ότι είχε κάνει μόνο μία εξ αυτών.

Έπειτα από αυτόν τον καυγά, ο Γέουν έμεινε για δύο εβδομάδες αλλά στις 17 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο σπίτι και τη χτύπησε για δεύτερη φορά. Όπως ο ίδιος κατέθεσε στο δικαστήριο, η Αλεξάντρα έσκισε τα σεντόνια από το κρεβάτι τους και πέταξε το κινητό του στον τοίχο. Η ίδια ωστόσο είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι εκείνος τη χτύπησε και έπειτα έσπασε το κινητό της για να μην πάρει στην αστυνομία για βοήθεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share