Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη: Άνδρας προσποιήθηκε τον ντελιβερά και την βίασε (Video)

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

4 Ιανουαρίου 2021 16:09
Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη: Άνδρας προσποιήθηκε τον ντελιβερά και την βίασε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 27χρονη στη Νέα Υόρκη, όταν άγνωστος που παρίστανε τον ντελιβερά τη βίασε και την παράτησε σχεδόν αναίσθητη. Επίσης, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν περίμενε τα όσα έζησε μια 35χρονη στην Ινδία καθώς έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες και όταν πήγε στην αστυνομία να το καταγγείλει την βίασε αστυνομικός μέσα στο τμήμα!

Η γυναίκα, όπως περιέγραψε στην αστυνομία, άκουσε το κουδούνι να χτυπά το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς και είδε κάποιον που παρίστανε τον ντελιβερά. Με το που άνοιξε την πόρτα, ο δράστης την έσφιξε στο λαιμό μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και έπειτα τη βίασε.

Στη συνέχεια έκλεψε την κάρτα της και έφυγε από το σπίτι ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται ο ύποπτος να φορά ένα κίτρινο μπουφάν και να περιφέρεται στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «ο δράστης έκανε το θύμα να πιστέψει ότι ήταν ντελιβεράς και είχε κάποιο δέμα προς παράδοση».

Φρίκη: Πατέρας βίασε και σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Φρίκη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με έναν πατέρα να βιάζει και να σκοτώνει την 2χρονη κόρη του μέσα στο φορτηγό του. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια του 18χρονου εραστή του ο 15χρονος Alex Rodda στην Αγγλία.

Ήταν Ιούλιος του 2002 όταν την είχε πάρει μαζί του για μια παράδοση σε αεροπορική βάση του Τέξας που θα συνέβαινε το μοιραίο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο πατέρας εξοργίστηκε με τη μικρή, γιατί το παιδί έπαιζε με το γιογιό μέσα στο φορτηγό. Της χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι στο παρμπρίζ και το ταμπλό.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έζησε για λίγο με μηχανική υποστήριξη, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα. Ο Bourgeois είναι θανατοποινίτης από το 2004. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε επίσης πως κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Θα εκτελεστεί με φονική ένεση στις Ομοσπονδιακές Φυλακές της Ιντιάνα. Η εκτέλεσή του είναι μάλιστα η δεύτερη που έχει προγραμματίσει η απερχόμενη κυβέρνηση κατά τις προσεχείς ημέρες.

Ο άλλος θανατοποινίτης είναι ο Brandon Bernard, ο οποίος απήγαγε και σκότωσε το 1999 δυο παιδιά από κατασκήνωση του Τέξας. Τρεις ακόμα εκτελέσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν πριν τις 20 Ιανουαρίου...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share