Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Πιο ισχυρά φαινόμενα θα χτυπήσουν στις περιοχές...» (photo)

Μεγάλη προσοχή

4 Ιανουαρίου 2021 10:53
Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Πιο ισχυρά φαινόμενα θα χτυπήσουν στις περιοχές...» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρός: Σε εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα μας με τον Σάκη Αρναούτογλου να ενημερώνει για τις περιοχές με τα πιο έντονα φαινόμενα.

«Φίλες και φίλοι, όπως σας είχα ενημερώσει και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 και από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, 4 του μηνός με βροχές και καταιγίδες.

Με τους χρωματισμούς στον χάρτη παραθέτω τις περιοχές όπου η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη τα φαινόμενα να είναι εντονότερα και να έχουν σχετικά μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια και ίσως να προκαλέσουν και προβλήματα.

Μια στοιχειώδης προσοχή όμως χρειάζεται γενικώς όπως είναι λογικό. Ο καιρός πάντως μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση στα περισσότερα δυτικά και η ηπειρωτικά τμήματα!»

Ισχυρό κύμα από καταιγίδες και βροχές - Καμπανάκι από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Κλέαρχος Μαρουσάκης - Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τον καιρό στο Open, τονίζοντας πως σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αναμένεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Επίσης ο Τάσος Αρνιακός είχε ενημερώσει ότι μετά την Πρωτοχρονιά ο καιρός αναμένεται να αλλάξει αρκετά.

Συγκεκριμένα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αναμένεται κακοκαιρία από τα δυτικά προς τα ανατολικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Επίσης ανέφερε ότι θα χιονίσει μάλιστα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Καλύτερος ο καιρός στα πιο νότια τμήματα του Αιγαίου, όπου εκεί θα υπάρχουν μεγαλύτερα διαστήματα με βελτιωμένο καιρό.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share