Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: Να κάνουμε λίγη υπομονή και θα τα καταφέρουμε

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

2 Ιανουαρίου 2021 20:00
Γεωργιάδης: Να κάνουμε λίγη υπομονή και θα τα καταφέρουμε

Άδωνις Γεωργιάδης: Με την κατάσταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και τα μέτρα να βρίσκονται ακόμη σε ισχύ με την έναρξη του νέου έτους, η κυβέρνηση επέβαλε πιο αυστηρό lockdown για να μειωθεί και άλλο η εξάπλωση του ιού και να μην γίνουν μεγαλύτερα τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρθηκε στο πιο αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου όπου και έστειλε ένα μήνυμα στους πολίτες.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι ανέφερε στην ανάρτηση του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την απόφαση του πρωθυπουργού για το νέο lockdown κάνοντας λόγο για προληπτική απόφαση της κυβέρνησης ώστε να ελέγξει το τρίτο κύμα της πανδημίας που xτυπάει ανελέητα όλη την Ευρώπη, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του

«Η απόφαση για μία εβδομάδα προληπτικού κλεισίματος της Αγοράς γίνεται για να πιέσουμε την πανδημία προς τα κάτω και να μπορούμε μετά να πάμε σε χαλάρωση αλλά χωρίς να κινδυνεύουμε από το Τρίτο Κύμα που κτυπάει ανελέητα όλη την Ευρώπη. Λίγη υπομονή για να τα καταφέρουμε».

Κορωνοϊός: Δραματική προειδοποίηση για το τρίτο κύμα στην Ελλάδα

Σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε για το τρίτο κύμα του κορωνοϊού προχώρησε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, με τον επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Ηρακλής και καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ να αναφέρεται στις σχετικές λεπτομέρειες, που «προδίδουν» τον χρονικό ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής προέβλεψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ότι το τρίτο κύμα θα έρθει στην Ελλάδα τέλος Φεβρουαρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι «εξαρτάται από το πώς θα κάνουμε το άνοιγμα όχι το πότε», με τις εξελίξεις επίσης να έρχονται για το εμβόλιο.

Κορωνοϊός: Καμπανάκι για τα κρούσματα

Ο κ. Σαρηγιάννης εξήγησε ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων, σημειώνοντας ότι «άμεσα η Αττική δεν κινδυνεύει να πάει στο «κόκκινο», αλλά προς το τέλος του Γενάρη που θα ανοίξουν τα σχολεία υπάρχει αρνητική δυναμική στην Αττική, ενώ πρέπει να προσέξουμε και τα Φώτα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share