Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (2/1)

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

2 Ιανουαρίου 2021 07:58
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (2/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 2/1! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του Open.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: «Θυελλώδεις» άνεμοι και τσουχτερό κρύο - Χιόνια σε αυτές τις περιοχές

Καιρός σήμερα: Από αρκετά σημαντική αίσθηση του κρύου θα χαρακτηριστεί σήμερα (2/1) ο καιρός, με τους ανέμους να είναι «θυελλώδεις» και ορισμένες περιοχές να ταλαιπωρούνται λίγο παραπάνω, καθώς αναμένεται να χιονίσει, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Για σήμερα Σάββατο, στα δυτικά και τα νότια αναμένονται τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα ενταθούν και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια. Χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη νησιωτική χώρα και από τις βραδινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός σήμερα: Αναλυτική πρόγνωση για κάθε περιοχή

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως τις βραδινές ώρες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν τη νύχτα στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στα νότια που βαθμιαία θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ από το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια παραθαλάσσια. Χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νότια, που βαθμιαία θα ενταθούν και από το βράδυ θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια. Χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το βράδυ στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην σεισμόπληκτη Σάμο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share