Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: "Έφυγε" από τη ζωή ο "μασκοφόρος" ράπερ MF Doom

Θρήνος...

1 Ιανουαρίου 2021 15:23
Θλίψη:

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή ο διάσημος "μασκοφόρος" ράπερ MF Doom χωρίς να είναι ακόμη γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Επίσης πριν λίγες μέρες "έφυγε" από τη ζωή ο Νικ Μακ Γκλάσαν.

Συγκεκριμένα σε ηλικία 49 ετών άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου ο διάσημος ράπερ MF Doom όπου η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από την σύζυγό του μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

'Έφυγε' από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος ράπερ MF DOOM.

Θάνατος: Η ανάρτηση της γυναίκας του στο Instagram

Το 2020 πριν φύγει μας άφησε με έναν ακόμη θάνατο όπου αυτός ήταν του 49χρονου διάσημου ράπερ MF Doom όπου η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με την γυναίκα του να το ανακοινώνει μέσα από ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του ανέφερε ότι: «Ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, δάσκαλος, μαθητής, συνέταιρος, εραστής και φίλος που θα μπορούσα να έχω. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έδειξες, έμαθες και έδωσες σε μένα, στα παιδιά μας και την οικογένειά μας. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ίδιος χωρίς εσένα. Οι λέξεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να εκφράσουν όλα όσα σημαίνεις εσύ για μένα».

Η ανάρτηση της συζύγου του διάσημου τραγουδιστή παραπέμπει ότι άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Δεκεμβρίου αλλά η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.

Η καριέρα του MF Doom

Ο MF Doom, το όνομα του οποίου ήταν Daniel Dumile, γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1971 αλλά σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Η πρώτη του επιτυχία ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με το συγκρότημα KMD με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρεία Elektra Records. Η καριέρα του, ωστόσο, βάλτωσε όταν πέθανε ο αδερφός του DJ Subroc το 1993.

Ο MF Doom χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να επιστρέψει στη μουσική σκηνή όταν και υιοθέτησε τη μάσκα την οποία ποτέ δεν αποχωρίστηκε στις δημόσιες εμφανίσεις του παραπέμποντας στον ήρωα της Marvel, τον Dr Doom.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share