Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» από τον Σκλαβενίτη: Προσοχή σε όσους ψωνίζουν σε αυτές τις περιοχές

Εξελίξεις στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ

1 Ιανουαρίου 2021 08:27
Πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» από τον Σκλαβενίτη: Προσοχή σε όσους ψωνίζουν σε αυτές τις περιοχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» έχει πέσει από τον Σκλαβενίτη, αφού με το που μπήκε ο νέος χρόνος είναι γνωστό, ότι δε θα μπορέσει κανείς να ψωνίσει στα σούπερ μάρκετ του, όντας κλειστός για τρεις μέρες, ενώ σε ορισμένες περιοχές υπάρχουν αλλαγές στο ωράριο.

Συγκεκριμένα, είχε ανακοινώσει ανακοίνωσε ότι «Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, τα Καταστήματά μας θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ», ενώ έγινε γνωστό το ποια είναι είναι η μισθοδοσία των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 25 Δεκεμβρίου δίνεται στα Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, συνεργεία αυτοκινήτων η δυνατότητα λειτουργίας τις Κυριακές 20, 27 Δεκεμβρίου 2020 και 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00.

Σκλαβενίτης εορταστικό

Σκλαβενίτης: Διαφοροποιήσεις ωραρίου Καταστημάτων

Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Κοζάνη & Πτολεμαΐδα: έως τις 5 Ιανουαρίου 2021, θα κλείνουν στις 17:30.

Αγία Βαρβάρα (Ιερά Οδός 339 & Ελ. Βενιζέλου): Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 21:00 | Σάββατο 08:30 - 20:00

Eμπορικό Kέντρο The Mall, Μαρούσι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00 | Σάββατο 10:00 - 20:00

Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park, Σπάτα: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 | Σάββατο 09:00 - 20:00

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12/2020 και τα 3 πιο πάνω Καταστήματα θα κλείσουν στις 20:00.

Κόλαση στην αγορά με Lidl, Σκλαβενίτη και Jumbo! Ραγδαίες εξελίξεις

Την ώρα που τα e-shop των Jumbo και Μουστάκα έχουν ανοίξει και προσπαθούν να μειώσουν την χασούρα του lockdown, το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» πουλάει παιχνίδια! Διαβάστε στο Athensmagazine.gr τι συνέβη.

Την αρχή είχαν κάνει τα Lidl και πλέον και ο Σκλαβενίτης επιχειρεί να ξεπουλήσει παιχνίδια αλλά και παιδικά ρούχα, μέσω click away.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης:

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε Παιχνίδια και Παιδικά Ρούχα μέσω click away στα μεγάλα Καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα.

Τα βήματα είναι:

Δίνετε την παραγγελία σας είτε με email είτε με SMS είτε τηλεφωνικώς στο Κατάστημα από το οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε.

Στην παραγγελία σας θα πρέπει να μας αναφέρετε:

Το ονοματεπώνυμό σας

Τον αριθμό του κινητού σας

Ποσότητα και είδος/-η (περιγραφή ή κωδικός ή φωτογραφία). Για τη διευκόλυνσή σας, έχει δημιουργηθεί ηλεκτρονικός κατάλογος των ειδών.

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου είδους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εντός 3 εργάσιμων ωρών λαμβάνετε στο κινητό σας SMS, από το Κατάστημά μας, με την επιβεβαίωση της εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου είδους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αποστέλλετε απαντητικό SMS, με την επιθυμητή ημέρα και ώρα παραλαβής της παραγγελίας (π.χ. Σήμερα 18:00 ή Τετάρτη 14:30), εντός ωραρίου Καταστήματος (Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 21:00, Σάββατο: 08:00 – 20:00).

Λαμβάνετε νέο SMS με τα στοιχεία του παραστατικού αγοράς και την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας παραλαβής από το Κατάστημα.

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το σημείο Παραλαβής Παραγγελιών (Click away), το οποίο βρίσκεται σε χώρο εκτός του Καταστήματος.

Κόλαση στην αγορά με Lidl, Σκλαβενίτη και Jumbo!

Τι ανέφεραν τα Lidl για το δικό τους click away

Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή το Lidl app.

Στη συνέχεια, καλώντας από σταθερό στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Ελλάς στο τηλέφωνο 800 111 3333 (χωρίς χρέωση, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00–18:00) μπορούν να ενημερώνουν για τα προϊόντα που επιθυμούν να παραγγείλουν, αναφέροντας την περιγραφή και τον κωδικό τους καθώς και το κατάστημα παραλαβής.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας θα γίνεται μέσω SMS που θα αναφέρει την ημέρα και ώρα παραλαβής, ώστε οι καταναλωτές να προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο Click Away Σημείο Παραλαβής Παραγγελιών εξωτερικά του καταστήματος και να παραλάβουν την παραγγελία τους, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η Lidl Ελλάς, όπως πάντα, παραμένει και σε αυτές τις γιορτές δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα καταναλωτή, προσαρμοζόμενη με αμεσότητα και ευελιξία στις νέες συνθήκες, με στόχο την άρτια και ασφαλή εξυπηρέτησή τους.

Κόλαση στην αγορά με Lidl, Σκλαβενίτη και Jumbo!

Πώς και γιατί κατέληξαν στη θάλασσα 6.000 κοντέινερ των Jumbo

Στη θάλασσα βρίσκονται 6.000 κοντέινερ με εμπορεύματα της Jumbo, τα οποία δεν μπορούν να εκτελωνιστούν καθώς η αλυσίδα δεν έχει χώρους να τα αποθηκεύσει!

Την περασμένη Παρασκευή, λίγη ώρα μετά τις Κυβερνητικές ανακοινώσεις για το πώς θα λειτουργήσει το εγχώριο λιανεμπόριο έως τις 7 Ιανουαρίου, δήλωσε αδυναμία να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές της τόσο μέσω του e-shop της όσο και μέσω της υπηρεσίας click away η οποία έκανε πρεμιέρα στο λιανεμπόριο το πρωί της Κυριακής, 13 Δεκεμβρίου.

Βέβαια η Jumbo, του κ. Απόστολου Βακάκη, έχει τη δυνατότητα, διατηρώντας κλειστό το δίκτυο της να “κάψει” ζεστό χρήμα -τα ταμειακά της διαθέσιμα είναι 600 εκατ. ευρώ και η κεφαλαιποίησή της ξεπερνά τα 1,9 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, με αυτή της την κίνηση στέλνει ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς την Κυβέρνηση για τον τρόπο που έχει χειριστεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Εν αντιθέσει με την αλυσίδα Jumbo, η αλυσίδα παιχνιδιών Μουστάκας ενημέρωνε μέχρι το Σάββατο τους καταναλωτές της μέσω του site της πως μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στο e-shop της, πλέον αποκλειστικά με την υπηρεσία click & pick και να παραλάβουν την παραγγελία τους από όποιο κατάστημα της το επιθυμούν ακόμη και αυθημερόν.

Την Κυριακή πάντως, η αλυσίδα Μουστάκας δηλώνει αδυναμία να εξυπηρετήσει τις νέες παραγγελίες που δέχεται.

Παιχνίδια μπορούν να αγοράσουν με τη μέθοδο click away οι καταναλωτές και από άλλα δίκτυα όπως από την αλυσίδα Πλαίσιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share