Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πεντέλη: Λιμουζίνα έφυγε από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οδηγός

31 Δεκεμβρίου 2020 16:55
Πεντέλη: Λιμουζίνα έφυγε από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό

Πεντέλη: Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στη Πεντέλη όπου ένας οδηγός λιμουζίνας έφυγε από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό με αποτέλεσμα να πάθει μικρές ζημιές. Επίσης στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε ένα μυστήριο τροχαίο όπου ο οδηγός του αυτοκινήτου του ατυχήματος έγινε "καπνός" μετά το συμβάν.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στη Πεντέλη σημειώθηκε ένα τρομακτικό ατύχημα όπου ένας οδηγός λιμουζίνας έφυγε από το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άτομα για να τον βοηθήσουν.

Πεντέλη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ο οδηγός μιας λιμουζίνας Lincoln έζησε τον χειρότερο του εφιάλτη όταν είχε την άτυχη στιγμή να βλέπει έντρομος να φεύγει μαζί με αυτό το συλλεκτικό αυτοκίνητο στον γκρεμό άλλο παράλληλα ήταν αρκετά τυχερός καθότι δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Πεντέλης και πιο συγκεκριμένα στο Ντράφι Πικερμίου, κι σύμφωνα με το protothema. gr o ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κατσίμπας Γερανοί» Γιώργος Κατσίμπας, ο οποίος ανέλαβε την ρυμούλκυση της λιμουζίνας, το όχημα έφυγε από γκαράζ σπιτιού κατηφορικό, τη στιγμή που ο οδηγός προσπαθούσε να βάλει μπρος με αποτέλεσμα να περάσει το δρόμο και να πέσει στο γκρεμό.

Οι ζημιές του αυτοκινήτου

Το παρήγορο είναι όπως αναφέραμε ότι ο κάτοχος του οχήματος που είναι συλλέκτης ανάλογων Ι.Χ δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά καθώς το στιβαρό αμάξωμα της Lincoln τον προστάτεψε από τα χειρότερα. Η λιμουζίνα πάντως την γλίτωσε με κάποιες μικροζημιές στο πίσω μέρος, από κάτω πιθανόν σε μηχανικά μέρη και τους καθρέφτες.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "τούμπαρε" στην Περιφερειακή

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη όπου ένα αυτοκίνητο "τούμπαρε". Επίσης πριν λίγες μέρες έγινε ένα τροχαίο στον Κηφισό όπου υπήρχαν δύο τραυματίες και ένας άνδρας εκσφεδονίστηκε 30 μέτρα.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του ατυχήματος

Συγκεκριμένα το πρωί γύρω στις 07:00 σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στα κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα ήταν να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνουσες. Σημειώνεται ότι το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς τα δυτικά και στο σημείο έχει σπεύσει η τροχαία. Ενώ η κίνηση που επικρατεί στο σημείο είναι αρκετά αυξημένη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share