Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Άνδρας "έχασε" τη ζωή του από αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο ρουτίνας

Τι συνέβη;

31 Δεκεμβρίου 2020 15:45
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Άνδρας

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ένα σοκαριστικό και άγριο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας άνδρας έχασε την ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Επίσης πριν λίγες μέρες βρέθηκε νεκρός ο ύποπτος για την έκρηξη στο Νάσβιλ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου αστυνομικοί στη Μινεάπολις των ΗΠΑ έκαναν μπλόκο ρουτίνας, όταν σε ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκε ένας άντρας.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Τι ανέφερε η αστυνομία

Ειδικότερα η αστυνομία της πολιτείας ισχυρίζεται πως ο οδηγός ήταν ύποπτος για κακούργημα. Σύμφωνα με την έκθεση των αρχών, οι αστυνομικοί αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τον άντρα έξω από ένα βενζινάδικο. Η συνοδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών, σύμφωνα με την επικεφαλής του τμήματος, Medaria Arradondo αλλά ούτε και κάποιος αστυνομικός.

Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Star Tribune», το περιστατικό σημειώθηκε λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Τζορτζ Φλόιντ. Σε ένα περιστατικό που κανείς δεν έχει ξεχάσει, όταν ο αστυνομικός τον πατούσε με το γόνατο στον λαιμό για περισσότερα από 8 λεπτά.

Ο οδηγός ήταν το πρώτο φονικό περιστατικό της αστυνομίας της Μινεάπολις μετά την υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ, που πυροδότησε κραυγές διαμαρτυρίας αλλά και βίαια επεισόδια. Με τα πνεύματα οξυμένα, αρκετοί πολίτες κατέφτασαν στο σημείο την Τετάρτη, φωνάζοντας στους αστυνομικούς.

Εκεί ήταν και η Arradondo, που καλούσε τους διαδηλωτές να ηρεμήσουν. Η ίδια είπε μάλιστα πως το υλικό από τις στολές των αστυνομικών θα δημοσιοποιηθεί σύντομα: «Θέλω να μπορεί να δει η κοινότητα τι ακριβώς συνέβη».

Οικογενειακή τραγωδία: 18χρονος σκότωσε την αδερφή του!

Οικογενειακή τραγωδία: Ο νεαρός έκανε λόγω για ατύχημα με την 19χρονη να χάνει ακαριαία τη ζωή της.

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 19χρονης από τον 18χρονο αδερφό της, ο οποίος την πυροβόλησε εν ψυχρώ!

Θύμα η Laura Natalya Rodriguez, με τον αδερφό της να καταθέτει στις Αρχές πως της έδειχνε το νέο πιστόλι που αγόρασε, ωστόσο για άγνωστη αιτία εκπυροσοκρότησε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η αστυνομία ανέφερε πως «ένα τραγικό περιστατικό για όλους και την οικογένεια σόκαρε την κοινωνία μας. Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας είναι κοντά τους».

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών όπου η οπλοκατοχή επιτρέπεται ακόμα… Την ίδια στιγμή φρικτό έγκλημα συγκλονίζει και το Πανελλήνιο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share