Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Νοσηλευτής προσπάθησε να έρθει σε ερωτική επαφή με ασθενή του κορωνοϊού

Απίστευτο περιστατικό

31 Δεκεμβρίου 2020 13:34
Σοκ: Νοσηλευτής προσπάθησε να έρθει σε ερωτική επαφή με ασθενή του κορωνοϊού

Σοκ - Νοσηλευτής: Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να απειλεί τον κόσμο και με τις χώρες να κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν τη διασπορά του κάποιοι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν με αποτέλεσμα να παραβιάζουν αυτά τα μέτρα. Επίσης ένας νοσηλευτής νόσησε από τον ιό μία εβδομάδα αφότου έκανα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα μία απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όπου ένας νοσηλευτής αφαίρεσε την προστατευτική του στολή ώστε να έρθει σε ερωτική επαφή με έναν ασθενή ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Σοκ - Νοσηλευτής: Που έγινε το περιστατικό

Ειδικότερα σε νοσοκομείο της Ινδονησίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας νοσηλευτής όταν ομολόγησε πως έβγαλε την προστατευτική στολή του για να συνευρεθεί ερωτικά με κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Asep Gunawan, εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Νοσηλευτών της χώρας δήλωσε ότι «είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα περιστατικό ομοφυλοφιλικού έρωτα ανάμεσα σε υγειονομικό υπάλληλο και έναν ασθενή με Covid-19 στο νοσοκομείο της Τζακάρτα».

Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες, διαμήνυσε η εισαγγελία της περιοχής για το σεξ που έλαβε χώρα μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου. Ο νοσηλευτής έχει συλληφθεί.

Πως έγινε γνωστό το γεγονός

Το γεγονός έγινε μάλιστα γνωστό όταν ο ασθενής το κοινοποίησε στο Twitter, θέλοντας να καμαρώσει. Ακόμα και φωτογραφία ανέβασε, περνώντας σε σκανδαλιστικές λεπτομέρειες για τα βοηθήματα που χρησιμοποιήθηκαν και τα «προσόντα» του νοσηλευτή.

Μέσα στις εικόνες, ήταν και μια φωτογραφία με την προστατευτική στολή του νοσηλευτή στο πάτωμα. «Η υπόθεση ερευνάται από την Κεντρική Αστυνομία της Τζακάρτα», δήλωσε ο υπολοχαγός Arh Herwin. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη συνεύρεση έγιναν και πάλι τεστ κορωνοϊού στους δυο τους.

Ο ασθενής βγήκε θετικός, ο νοσηλευτής όμως αρνητικός. Ο οποίος αντιμετωπίζει ωστόσο φυλάκιση ακόμα και 10 ετών.

Τραγωδία στη Φλώρινα: "Έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας νοσηλευτής

Τραγωδία στη Φλώρινα: Θλίψη επικρατεί στη Φλώρινα διότι ένας 59χρονος νοσηλευτής "έφυγε" από τη ζωή λόγω του κορωνοϊού. Επίσης δείτε την πρόσφατη ενημέρωση του ΕΟΔΥ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τα κρούσματα του κορωνοϊού και δυστυχώς όσους χάνουν τη ζωή τους από αυτόν.

Τραγωδία στη Φλώρινα: Η περιπέτεια του νοσηλευτή με τον ιό

Συγκεκριμένα ο 59χρονος νοσηλευτής "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό το «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν. Ειδικότερα ο νοσηλευτής του νοσοκομείου Φλώρινας εργαζόταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στην πανδημία και ο θάνατός του γέμισε θλίψη την κοινωνία της Φλώρινας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share