Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Βίλια: Ανατριχιάζει το θέμα του εσωρούχου της νεκρής γυναίκας - Η υποψία πως πρόκειται για τη 19χρονη Αρτέμιδα

Όλα τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία

31 Δεκεμβρίου 2020 09:00
Έγκλημα στα Βίλια: Ανατριχιάζει το θέμα του εσωρούχου της νεκρής γυναίκας - Η υποψία πως πρόκειται για τη 19χρονη Αρτέμιδα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες γύρω από το έγκλημα στα Βίλια του Ασπροπύργου, με την Αστυνομία να ερευνά το γιατί ο δράστης άφησε το εσώρουχο της νεκρής γυναίκας στη βαλίτσα, με την υποψία να εντείνεται για το αν το πτώμα ανήκει στη 19χρονη Αρτέμιδα.

Έγκλημα στα Βίλια: Ο λόγος που έμεινε το εσώρουχο

Γιατί, λοιπόν, άφησε στο θύμα το εσώρουχό του; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναδεικνύει την ψυχοσύνθεση του δράστη αλλά και την απόσταση στον «κύκλο» επαφών του θύματος, αναφέρουν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αναφορικά με την μακάβρια ανακάλυψη της νεκρής γυναίκας μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής.

Στην περίπτωση ανακάλυψης των στοιχείων ταυτότητας της άτυχης γυναίκας, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο για την πορεία των ερευνών και εξιχνίασης της υπόθεσης.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί διαπιστώνουν την επιμονή του δράστη για καλή απόκρυψη της σορού, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή, με επιδιωκόμενο στόχο να κερδίσει χρόνο μέχρι τον εντοπισμό της, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. Από τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας, δεν προέκυψαν εμφανή σημάδια εξωτερικών κακώσεων, κάτι που θα αναδειχθεί σήμερα μετά την νεκροτομή του σώματος από τον Ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο θάνατος να είναι ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών και ενδεχομένως να μην μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, ωστόσο η υπόθεση ερευνάται ως εγκληματική ενέργεια ακόμη και στην περίπτωση που ο δράστης επεδίωξε μόνο την απόκρυψη της σορού.

Έγκλημα στα Βίλια: Ο φόβος για την Αρτέμιδα

Οι Αρχές εξετάζουν, παράλληλα, την πιθανότητα η σορός να ανήκει στην 19χρονη Αρτεμις που εξαφανίστηκε πριν από περίπου τρεις μήνες από το Κορωπί και περιμένουν το DNA να δείξει αν το πτώμα που βρέθηκε στη βαλίτσα ανήκει στη 19χρονη Αρτεμις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο κοινά σημεία στην υπόθεση της εξαφάνισης στο Κορωπί και αυτής στα Βίλια είναι το ύψος των δύο γυναικών καθώς και ο χρόνος εξαφάνισης της 19χρονης που συμπίπτει με τη σήψη του πτώματος (υπολογίζεται στους τρεις μήνες).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share