Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός - Ιταλία: Προχωρά στον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών η Ομοσπονδία

Τι ανέφερε η Ιταλική Ομοσπονδία

30 Δεκεμβρίου 2020 13:46
Κορωνοϊός - Ιταλία: Προχωρά στον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών η Ομοσπονδία

Κορωνοϊός - Ιταλία: Με την πανδημία του κορωνοϊού να συνεχίζει να κάνει την βόλτα της σε όλο τον κόσμο αρκετές είναι οι χώρες που έχουν ξεκινήσει τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Επίσης νοσηλευτής νόσησε μία εβδομάδα αφότου είχε κάνει το εμβόλιο κατά του ιού.

Συγκεκριμένα το εμβόλιο έχει ξεκινήσει να δίνεται σε αρκετό κόσμο στις περισσότερες χώρες με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να ξεκινήσει να γυρνάει σε μία κανονικότητα. Όμως δεν αποκλείεται και ο αθλητικός χώρος και ειδικά το ποδόσφαιρο όπου η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητά να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στους ποδοσφαιριστές.

Κορωνοϊός - Ιταλία: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στους ποδοσφαιριστές

Ειδικότερα η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ετοιμάζεται να προχωρήσει στον εμβολιασμό των επαγγελματιών παικτών. Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από τις πιέσεις τις οποίες και ασκήθηκαν στην ομοσπονδία, από την Ένωση των ποδοσφαιριστών, η οποία προχώρησε πιέσεις, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, να εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά το σενάριο να γίνει εμβολιασμός όλων των παικτών στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κορωνοϊός: Η γλυκιά γιαγιά έκανε πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Θυμάστε τη γλυκιά γιαγιά, τη Μάργκαρετ Κίναν, η οποία έκανε πρώτη το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού; Η ίδια κατακτά ακόμη μια πρωτιά, καθώς έγινε και ο πρώτος άνθρωπος που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η διάσημη και… σούπερ γιαγιά

Η 90χρονη γιαγιά έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο όταν στις 8 Δεκεμβρίου ήταν η πρώτη που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στην Βρετανία και σε όλο τον πλανήτη.

Το ραντεβού της ήταν 21 ημέρες μετά δηλαδή σήμερα 29 Δεκεμβρίου, για την δεύτερη δόση, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες για το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share