Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Κορίτσι δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι όταν πήγαινε με την μητέρα της για δώρα

Θρήνος...

30 Δεκεμβρίου 2020 13:28
Τραγωδία: Κορίτσι δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι όταν πήγαινε με την μητέρα της για δώρα

Τραγωδία: "Μαύρα Χριστούγεννα" περνάει μία οικογένεια μετά από ένα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη όταν ένα κορίτσι δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που ήταν με την μητέρα της και πήγαιναν για ψώνια. Επίσης μία 24χρονη τραγουδίστρια πυροβόλησε στο κεφάλι τον φίλο της.

Συγκεκριμένα ένα 7χρονο κορίτσι δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι όταν πήγαινε με την μητέρα της να ψωνίσει για τα δώρα των Χριστουγέννων. Σημειώνεται ότι το κορίτσι έδωσε μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Τραγωδία: Πως συνέβη το περιστατικό

Η 7χρονη Kennedy Maxie δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της όταν είχε πάει με τη μαμά της για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Το μικρό κορίτσι πέρασε 5 μέρες στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε εξαιτίας της σοβαρότητας του τραύματός της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στην Ατλάντα των ΗΠΑ , με τη μικρή να δέχεται τη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητο με τη μαμά και τη θεία της. Σημειώνεται ότι η θεία άκουσε έναν πυροβολισμό την ώρα που έφταναν στο εμπορικό κέντρο, όμως καμία από τις γυναίκες δεν κατάλαβε ότι χτυπήθηκε το παιδί.

Όταν την είδαν μέσα στα αίματα, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου. Η δήμαρχος Keisha Lance Bottoms δήλωσε στην εφημερίδα «Atlanta Journal-Constitution» ότι «θρηνούμε για τον αναίσθητο φόνο της Kennedy», λέγοντας πως η αστυνομία είναι κοντά στη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σφαίρα πρέπει να έφυγε από μια ομάδα ατόμων που καυγάδιζαν στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου.

Δείτε το βίντεο

Οικογενειακή τραγωδία: 18χρονος σκότωσε την αδερφή του!

Οικογενειακή τραγωδία: Ο νεαρός έκανε λόγω για ατύχημα με την 19χρονη να χάνει ακαριαία τη ζωή της.

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 19χρονης από τον 18χρονο αδερφό της, ο οποίος την πυροβόλησε εν ψυχρώ!

Θύμα η Laura Natalya Rodriguez, με τον αδερφό της να καταθέτει στις Αρχές πως της έδειχνε το νέο πιστόλι που αγόρασε, ωστόσο για άγνωστη αιτία εκπυροσοκρότησε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η αστυνομία ανέφερε πως «ένα τραγικό περιστατικό για όλους και την οικογένεια σόκαρε την κοινωνία μας. Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας είναι κοντά τους».

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών όπου η οπλοκατοχή επιτρέπεται ακόμα… Την ίδια στιγμή φρικτό έγκλημα συγκλονίζει και το Πανελλήνιο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share