Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

26χρονη δασκάλα έκανε έρωτα με 16χρονο μαθητή! (photo)

Σάλος!

29 Δεκεμβρίου 2020 15:29
26χρονη δασκάλα έκανε έρωτα με 16χρονο μαθητή! (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

26xχρονη δασκάλα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει έρωτα με 16χρονο μαθητή της. Συγκεκριμένα, η 26χρονη Andee Lantz συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου και ομολόγησε στην ανάκριση πως πλάγιασε με τον μαθητή «2 ή 3 φορές», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KWTV-DT.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν ο μαθητής άρχισε να κυκλοφορεί στο σχολείο μια γυμνή φωτογραφία της Lantz. Οι σχολικές αρχές κάλεσαν μαθητή και δασκάλα για εξηγήσεις, αμφότεροι ωστόσο αρνήθηκαν πως κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.

Η Lantz ομολόγησε τελικά τη σχέση, λέγοντας ωστόσο πως ο μαθητής «έγειρε και τη φίλησε και το πράγμα προχώρησε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού. Επίσης, μία 24χρονη δασκάλα στο Ιλινόις να ομολόγησε την ερωτική της επαφή με 14χρονο μαθητής της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τουλάχιστον μία από τις ερωτικές συνευρέσεις έγινε στο σπίτι της δασκάλας. Η Lantz κατηγορείται για βιασμό γιατί παρά το γεγονός ότι τα 16 είναι η ηλικία της συναίνεσης, στην Οκλαχόμα απαγορεύονται οι ερωτικές σχέσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η Lantz αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση 15.000 δολαρίων, και η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 12 Μαρτίου 2021.

Άτακτη 29χρονη δασκάλα έστελνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε 15χρονο (Video)

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία του Κεντάκι των ΗΠΑ σε μια δασκάλα και πρώην εστεμμένη, η οποία παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι είχε στείλει αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε 15χρονο μαθητή. Επίσης, σοκ είχε προκληθεί σε σχολείο με μια δασκάλα, όπου έκανε έρωτα με μαθητή της και συμμετείχε και μια φίλη της!

Η Ramsey Bearse, 29 ετών, παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι έστειλε τουλάχιστον τέσσερις τόπλες φωτογραφίες στον έφηβο στο Snapchat το 2018 όταν ήταν δασκάλα στο γυμνάσιο Andrew Jackson στο Cross Lanes στο Cross Lanes.

«Δεν έχω κρατήσει καμία από αυτές τις φωτογραφίες ούτε τις έχω προωθήσει σε κανέναν άλλο», είπε η πρώην βασίλισσα ομορφιάς στο δικαστήριο.

«Είμαι ενήλικη και είναι απλώς έφηβος, ήταν σίγουρα δικό μου λάθος και αποδέχομαι την ευθύνη για την κατάσταση», ανέφερε.

Η Bearse, η οποία ήταν η Miss Kentucky το 2014, είπε ότι τουλάχιστον μία από τις φωτογραφίες της προοριζόταν για τον σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι το όνομα του νεαρού βρέθηκε στο κινητό της τηλέφωνο ακριβώς δίπλα στο όνομα του συζύγου της.

«Από εκεί με ρώτησε περισσότερα και πανικοβλήθηκα», είπε. «Όταν μου ζήτησε περισσότερα, του έστειλα περισσότερες φωτογραφίες μου που τον οδήγησαν να στείλει και δικές του».

Ομολόγησε ένοχη για αδίκημα κακοποίησης για κατοχή υλικού που απεικονίζει ανηλίκους σε σ3ξουαλική συμπεριφορά και πρόκειται να καταδικαστεί στις 17 Ιανουαρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share