Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Αθάνατη Ελλάδα: Καφές, τσιγαράκι και καμία μάσκα στο λεωφορείο (video)

Δεν τον ένοιαζε τίποτα

29 Δεκεμβρίου 2020 14:57
Αθάνατη Ελλάδα: Καφές, τσιγαράκι και καμία μάσκα στο λεωφορείο (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Κορωνοϊός: Με την πανδημία του κορωνοϊού να συνεχίζει να "χτυπάει" την Ελλάδα και τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι να συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινώς κάποιοι από ότι φαίνεται δεν τους νοιάζει και κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ακολουθούν τα μέτρα. Επίσης πριν λίγες μέρες έγινε μία καταγγελία όπου ένας αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε έναν καρκινοπαθή.

Συγκεκριμένα σε ένα λεωφορείο ένας επιβάτης χωρίς να φαίνεται να τον ενοχλεί κάποιος χωρίς μάσκα φαίνεται να απολαμβάνει τον καφέ του αλλά και το τσιγάρο που έχει στο χέρι του με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται ότι κάποιοι δεν θέλουν καθόλου να προσέξουν την υγεία τους αλλά και την υγεία των συνανθρώπων γύρω τους.

Κορωνοϊός: Το βίντεο ντοκουμέντο που μαρτυρά αυτή την πράξη

Παρακάτω στο βίντεο - ντοκουμέντο που έφερε στην δημοσιότητα το Star φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και εξακολουθούν να κάνουν ότι θέλουν με αποτέλεσμα να ζουν όπως θέλουν την ζωή ενώ γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.

Στο βίντεο ο επιβάτης του αστικού λεωφορείου καπνίζει ανενόχλητος μέσα στο όχημα πίνοντας καφέ αφού μιλάει με έναν συνεπιβάτη του ο οποίος έχει κατεβασμένη την μάσκα του, ενώ σημειώνεται ότι και οι συνεπιβάτες του που επίσης δεν φοράνε μάσκα δε φαίνεται να τους νοιάζει καθόλου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Εύβοια: Αστυνομικοί έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο σε ψαρά και αυτός το έβαλε για δόλωμα στο καλάμι (Video)

Ένας ψαράς στην Εύβοια βρήκε τρόπο για να του φανεί χρήσιμο το πρόστιμο των 300 ευρώ που του έκοψαν αστυνομικοί επειδή ψάρευε με καλάμι.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο ψαράς την έκανε δόλωμα! Xωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά πήρε την κλήση και αφού την δόλωσε στο αγκίστρι του καλαμιού, το πέταξε στη θάλασσα για να δει αν θα τσιμπήσει κάτι.

Όπως είπε και ο ίδιος στο eviazoom: «Μόλις δόλωσα 300 ευρώ κλήση για να δούμε τι θα βγάλουμε…». Επίσης, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, η καταγγελία που έγινε ότι η ΕΛ.ΑΣ έριξε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε άνθρωπο που γύριζε από αιμοδοσία.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share