Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: Δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο μαθητή της αρκετές φορές

Πως έγινε γνωστό το περιστατικό

29 Δεκεμβρίου 2020 14:21
Φρίκη: Δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο μαθητή της αρκετές φορές

Βιασμός: Ένα απίστευτο περιστατικό ανακάλυψαν οι Αρχές όπου μία δασκάλα κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου μαθητή της. Επίσης μία γυναίκα πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της από 5 άντρες στην αστυνομία με αποτέλεσμα να βιαστεί και εκεί.

Συγκεκριμένα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ μία 26χρονη εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής κατηγορείται για βιασμό, έχοντας έρθει αρκετές φορές σε σεξουαλική επαφή με τον 16χρονο μαθητή της. Ειδικότερα η 26χρονη Andee Lantz συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου και ομολόγησε στην ανάκριση πως ήρθε σε ερωτική επαφή με τον μαθητή της «2 ή 3 φορές», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KWTV-DT.

Βιασμός: Πως έγινε γνωστό το περιστατικό

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν ο μαθητής άρχισε να κυκλοφορεί στο σχολείο μια γυμνή φωτογραφία της Lantz. Οι σχολικές αρχές κάλεσαν τον μαθητή και τη δασκάλα για εξηγήσεις, αμφότεροι ωστόσο αρνήθηκαν πως κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.

Η 26χρονη Lantz ομολόγησε τελικά τη σχέση, λέγοντας ωστόσο πως ο μαθητής «έγειρε και τη φίλησε και το πράγμα προχώρησε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τουλάχιστον μία από τις ερωτικές συνευρέσεις έγινε στο σπίτι της δασκάλας. Η Lantz κατηγορείται για βιασμό γιατί παρά το γεγονός ότι τα 16 είναι η ηλικία της συναίνεσης, στην Οκλαχόμα απαγορεύονται οι σεξουαλικές σχέσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η Lantz αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση 15.000 δολαρίων, και η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 12 Μαρτίου 2021.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που βίασαν μία ανήλικη κοπέλα

Θεσσαλονίκη: Ένα ακόμη τρομακτικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου οι Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες για τον βιασμό μίας ανήλικης. Επίσης πριν από λίγες μέρες η 14χρονη που βιάστηκε από τους συμμαθητές της σόκαρε τη χώρα με τις αποκαλύψεις που έκανε για το συμβάν.

Θεσσαλονίκη: Τι βρήκαν στην κατοχή των ανδρών οι Αρχές

Ακόμη μία υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε από τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δυο νεαροί ηλικίας 22 και 25 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη για τα κατά περίσταση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και απόπειρας βιασμού σε βάρος 15χρονης, έπειτα από καταγγελία της νεαρής κοπέλας.

Οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν, το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του 22χρονου, στην περιοχή του Ευόσμου. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών σε βάρος των παραπάνω τριών ατόμων και μιας ακόμη ανήλικης κοπέλας, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share