Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μωρό βρέθηκε θαμμένο με 14 μαχαιριές στο κορμάκι του - Σήμερα... η χαρά του δεν κρύβεται (Video)

Συγκινητική ιστορία

29 Δεκεμβρίου 2020 11:45
Μωρό βρέθηκε θαμμένο με 14 μαχαιριές στο κορμάκι του - Σήμερα... η χαρά του δεν κρύβεται (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα μωρό από την Ταϊλάνδη βρέθηκε θαμμένο στη γη με 14 μαχαιριές σε όλο του το σώμα. Ευτυχώς, μια γυναίκα που έμενε στο διπλανό αγρόκτημα άκουσε το κλάμα του, και πήρε το μωρό στο νοσοκομείο. Τώρα, ένα ζευγάρι από τη Σουηδία θα υιοθετήσει αυτό το γλυκό αγόρι.

Συγκεκριμένα, μια αγρότισσα έβγαλε έξω τις αγελάδες της για να βοσκήσουν στο αγρόκτημά της στην περιοχή Wangai της Ταϊλάνδης, όταν άκουσε κάτι σαν κλάμα μωρού. Ο ήχος ερχόταν από ένα κοντινό σημείο στο έδαφος, που φαινόταν σαν να είχε σκαφτεί πρόσφατα.

Αρχικά η 53χρονη σκέφτηκε ότι ίσως κάποιος να έθαψε ένα μικρό ζώο. Στη συνέχεια, όμως, είδε το πόδι ενός μωρού να βγαίνει από το χώμα. Αφότου έβγαλε το βρέφος από ένα ρηχό τάφο βάθους περίπου 20 εκατοστών, είδε ότι το μωρό είχε κάτι σαν μαχαιριές σε όλο του το σώμα. Φαίνεται ότι κάποιος είχε αφήσει εκεί το άτυχο μωράκι για να πεθάνει.

“Προσπάθησα να ηρεμήσω τον εαυτό μου και ζήτησα βοήθεια. Το μωρό θάφτηκε με το πρόσωπό του προς τα κάτω,” δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ. Αυτό το μικρό αγοράκι ανακαλύφθηκε από μια αγρότισσα γυναίκα στην Ταϊλάνδη. Ήταν θαμμένο σε έναν ρηχό τάφο βάθους 20 εκατοστών. Στο σώμα του νεογέννητου βρέθηκαν 14 μαχαιριές.

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Wangai, όπου οι γιατροί κατάλαβαν με βάση κάτι παλιούς μώλωπες που υπήρχαν στο στομάχι του, ότι δεχόταν συνεχή κακοποίηση από τότε που γεννήθηκε. Επίσης σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας όπου το 1977 έσωσε ένα μωρό από τις φλόγες. 43 χρόνια αργότερα βλέπει μια φωτογραφία στο Facebook και παθαίνει σοκ!

Στη συνέχεια, ο σύζυγος της είπε στην αστυνομία ότι είχε δει πατημασιές στο έδαφος, καθώς και σημάδια μοτοσικλέτας γύρω από το σημείο που βρέθηκε το παιδί. Αυτό οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας, μιας 42χρονης, η οποία σήμερα κατηγορείται για απόπειρα φόνου και εγκατάλειψη βρέφους.

Ο μικρός Αντίν έχει πλέον ανακτήσει τις δυνάμεις του, και σύντομα θα υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι από τη Σουηδία. Ο Supachai Pathimchart, από το ορφανοτροφείο Kaen Thong στο οποίο ζει αυτή τη στιγμή το παιδί, είπε ότι, «Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθεί ότι Aidin πηγαίνει σε ένα καλό σπίτι… Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκε μια οικογένεια η οποία θα του παρέχει μια άνετη ζωή.»

Αυτό που έκανε αυτή η “μάνα” είναι αδιανόητο. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιείται ένα αγγελούδι. Σκληρότητες σαν κι αυτή ακούμε καθημερινά, γι’ αυτό πρέπει να αντιδρούμε όταν αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι κακό σε ένα παιδί. Χάρη στις κινητοποιήσεις της 52χρονης αγρότισσας, αυτό το αγοράκι θα έχει από δω και πέρα μια λαμπρή και χαρούμενη ζωή!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share