Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Την Πρωτοχρονιά σε αυτές τις περιοχές ο καιρός…» - Καμπανάκι από τον Θοδωρή Κολυδά

Αναλυτική πρόγνωση

28 Δεκεμβρίου 2020 17:09
«Την Πρωτοχρονιά σε αυτές τις περιοχές ο καιρός…» - Καμπανάκι από τον Θοδωρή Κολυδά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Καμπανάκι χτυπά για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς ο Θοδωρής Κολυδάς, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρει στο Star, ότι οι συνθήκες θα είναι καλές, με λίγα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο καιρός βελτιώνεται σταδιακά πλην των περιοχών στα δυτικά, τα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, με περισσότερες ίσως βροχές μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12).

Ο καιρός της Πρωτοχρονιάς

Την Πρωτοχρονιά (1/1), ωστόσο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγα φαινόμενα στο ανατολικό Αιγαίο και τα βορειοδυτικά της χώρας. Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει στους 18 βαθμούς, αν και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης βλέπει ψυχρή εισβολή.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

«Πνίγηκε» η Αττική - Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Καιρός: Καταιγίδα χτυπά αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας καθώς η κακοκαιρία σαρώνει περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με το meteo.gr λίγο μετά τις 17.00 ισχυρή καταιγίδα έπληξε το Φάληρο, τον Άνω Κορυδαλλό, το Περιστέρι και την Καλλιθέα ενώ καταρρακτωδώς βρέχει στην Πάρνηθα.

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σύμφωνα με το οποίο:

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και την Κυριακή (27-12-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ τη Δευτέρα (28-12-2020) θα επηρεάσουν κυρίως την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  • την Κυριακή η δυτική Πελοπόννησος, η δυτική Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, η Θράκη, κατά τόπους η Μακεδονία, βαθμιαία η υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, από το απόγευμα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα τα Δωδεκάνησα, η Αττική και ο νομός Θεσσαλονίκης πρόσκαιρα την Κυριακή.
  • τη Δευτέρα (28-12-2020) τα Δωδεκάνησα και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή (27-12-2020) στο Ιόνιο μέχρι νωρίς το απόγευμα και κατά τόπους στο Αιγαίο από το μεσημέρι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share