Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: "Έπεσαν" πυροβολισμοί - Στο σημείο σπεύδει η Αστυνομία

Η περιοχή έχει αποκλειστεί

28 Δεκεμβρίου 2020 14:43
Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα:

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρας με τις αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο. Επίσης πριν από λίγες μέρες αφέθηκαν ελεύθεροι ο γιος του εφοπλιστή και ο άλλος κατηγορούμενος για την επίθεση στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά στην οδό Μακρυγιάννη. Παράλληλα αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο ενώ δεν υπάρχει αναφορά για τραυματίες.

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: Το χρονικό του επεισοδίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ρομά πυροβόλησε από τη βεράντα του σπιτιού του άγνωστης ταυτότητας άτομο που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, όπου και μετά μπήκε μέσα στην οικία του. Έπειτα ο οδηγός που δέχθηκε τους πυροβολισμούς εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία που επιτέθηκε ο δράστης.

Έγκλημα στα Καλύβια: Αυτά είναι τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία!

Με υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις συγγενικών και φιλικών προσώπων αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τα κίνητρα και τους δράστες της δολοφονίας του 60χρονου γραμματέα του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ο άνδρας βρέθηκε στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τρεις σφαίρες από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Ο 60χρονος υπάλληλος έφτασε στο Κέντρο Υγείας στις 08:30 το πρωί. Οι δράστες φαίνεται να του είχαν στήσει καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ ή ήταν «γνωστοί».

Οταν μπήκε με το όχημά του στον χώρο και στάθμευσε τον πυροβόλησαν τρεις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Εξετάζεται η πιθανότητα ο δράστης ή η δράστιδα να βρισκόταν μέσα στο όχημα του θύματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τρεις κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Το θύμα είχε πάνω του το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματά του με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για προσωπικές διαφορές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share