Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

69χρονη γιαγιά με με το 2χρονο εγγονάκι της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Σοκαριστικό βίντεο

Ανατριχιαστικό περιστατικό

28 Δεκεμβρίου 2020 13:47
69χρονη γιαγιά με με το 2χρονο εγγονάκι της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Σοκαριστικό βίντεο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης με 69χρονη γιαγιά μαζί με το 2χρονο εγγονάκι να παρασέρνεται από αυτοκίνητο και τον οδηγό να τους παρατάει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, διέσχιζε τον δρόμο με το καροτσάκι, όταν το αυτοκίνητο έπεσε με φόρα πάνω τους. Ο 69χρονος, μάλιστα, αφού τους παρέσυρε, βγήκε από το αυτοκίνητό του, είδε ότι έχουν τις αισθήσεις τους και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την New York Post, το μόλις δύο ετών παιδάκι υπέστη διάσειση και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η 62χρονη απέκτησε μώλωπες στα πόδια. Ο 69χρονος Otello Rapini που οδηγούσε το SUV εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης και συνελήφθη. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 94χρονης γιαγιάς που ήταν γεμάτη μελανιές γιατί «έπεφτε» απ’ το καροτσάκι, όταν όμως είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα «πάγωσαν».

Ρωσία: Φονικό τροχαίο με λεωφορείο - Έλληνας ανάμεσα στα θύματα

Τροχαίο με τέσσερις νεκρούς σημειώθηκε τη νύχτα κοντά στο Ριαζά της Ρωσίας. Μάλιστα, ο ένας από τους τέσσερις είναι Έλληνας πολίτης, δήλωσε εκπρόσωπος της διοίκησης της περιοχής του Βόλγκογκραντ.

Το δυστύχημα συνέβη στο λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή Μόσχα - Βόλγκογκραντ, κοντά στο Ριαζάν. «Έλληνας πολίτης που γεννήθηκε το 1968 μεταξύ των τεσσάρων ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα» ανέφερε ο αξιωματούχος.

Το δυστύχημα με το επιβατικό λεωφορείο συνέβη περίπου στις 03:05 ώρα Μόσχας στο 247ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου R-22 «Κασπία» στην περιοχή Σκοπίνισκι της περιοχής Ριαζάν. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share