Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καισαριανή: Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε κυνηγετικό σύλλογο

Από τι προκλήθηκε

28 Δεκεμβρίου 2020 08:47
Καισαριανή: Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε κυνηγετικό σύλλογο

Καισαριανή: Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου στην Καισαριανή σε έναν κυνηγετικό σύλλογο ενώ πριν λίγες μέρες στο Παγκράτι είχε σημειωθεί μία ακόμη έκρηξη όπου οι εμπρηστές είχαν ως στόχο έναν επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα η έκρηξη έγινε στον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αθηνών όπου προκλήθηκαν αρκετές ζημιές αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς κοντά ή μέσα στον σύλλογο την ώρα που έγινε το συμβάν.

Καισαριανή: Τι ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής

Ειδικότερα σύμφωνα με τους περιοίκους, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από έκρηξη που σημειώθηκε καταστρέφοντας εντελώς τον χώρο του συλλόγου. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Τα αίτια της έκρηξης διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφθασε αμέσως στο σημείο σβήνοντας την πυρκαγιά που είχε προκληθεί. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για κάποιο εμπρηστικό μηχανισμό.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του MEGA

Χαμός στο Παγκράτι: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας

Χαμός επικρατεί στο Παγκράτι, με τις Αρχές να ενεργοποιούνται μετά την έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης (22/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην οδό Δικαιάρχου στο Παγκράτι, τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο έμπαινε στο γκαράζ της πολυκατοικίας.

Καμία αναφορά για τραυματίες

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, μετά την νύχτα τρόμου για επιχειρηματία στην περιοχή.

Συναγερμός στη Λιοσίων: Σημειώθηκε έκρηξη σε διαμέρισμα

Συναγερμός στη Λιοσίων - Έκρηξη: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου όταν σημειώθηκε μία έκρηξη σε διαμέρισμα στη Λιοσίων. Επίσης πριν λίγες μέρες στη Λάρισα ένα διαμέρισμα "τυλίχτηκε" στις φλόγες με την πυροσβεστική να προσπαθεί να απεγκλωβίσει έναν άντρα.

Συναγερμός στη Λιοσίων: Το χρονικό του περιστατικού

Το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στην οδό Λιοσίων σημειώθηκε μία έκρηξη σε διαμέρισμα όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 09:35 για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο διαμέρισμα που βρίσκεται στον αριθμό 147 έφτασαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες αλλά και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την ηλικιωμένη η οποία φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά στο σπίτι της ηλικιωμένης προκλήθηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share