Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Επεισόδια με μολότοφ μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών

Χαμός!

25 Δεκεμβρίου 2020 20:12
Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Επεισόδια με μολότοφ μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο. Μια ομάδα ατόμων που έχει συγκεντρωθεί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και πετά πέτρες και μολότοφ εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ανακοινώθηκε η παράταση του lockdown για ακόμα μία εβδομάδα σε Δυτική Αττική και Κοζάνη. Λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου και κατόπιν έκτακτης σύσκεψης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid 19, αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους τρεις Δήμους της Δυτικής Αττικής (Δήμο Ασπροπύργου, Δήμο Ελευσίνας και Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας).

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Μία ακόμη υπόθεση με ναρκωτικά κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι Αρχές όπου αυτή την φορά ήταν στον Ασπρόπυργο με τρία άτομα να είναι οι διακινητές. Επίσης η Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει μεγάλη επιχείρηση με λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας προχώρησαν σε σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 20, 24 και 41 ετών, στη «Νέα Ζωή» Ασπρόπυργου Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται διακίνηση ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι στην οικία τους βρέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Τι βρέθηκε από την έρευνα των Αρχών

Ειδικότερα μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των τριών συλληφθέντων, με τη συνδρομή των Τμημάτων Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ Ασπροπύργου), σύμφωνα με το ΑΠΕ, εντοπίστηκαν:

  • Μία κοντόκανη μονόβολη καραμπίνα.
  • Τρεις πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκουν σε διαφορετικά οχήματα.
  • Δύο κινητά τηλέφωνα.
  • Είκοσι τέσσερα λευκά στρογγυλά δισκία άγνωστης δραστικής ουσίας.
  • Ένα γυναικείο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.
  • Ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 53,2 γρ.
  • Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ηρωίνη σε μορφή βράχου μεικτού βάρους 25,2 γρ.
  • Δύο ΙΧΕ οχήματα, εκ των οποίων το ένα χωρίς να φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share