Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Αυτοκτόνησε 32χρονη μέσα σε περιπολικό!

Τραγωδία...

24 Δεκεμβρίου 2020 21:07
Σοκ: Αυτοκτόνησε 32χρονη μέσα σε περιπολικό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 32χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε ενώ βρισκόταν μέσα σε περιπολικό, μετά από τη βοήθεια που τις προσέφεραν οι αστυνομικοί έπειτα από τρακάρισμα που είχε. Σοκ και στην χώρα μας καθώς με δραματικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της, μια 27χρονη, η οποία απαγχονίστηκε μέσα στο σπίτι της στην Αλικαρνασσό.

Η Amanda Elbert, 32 ετών, ενεπλάκη σε τρακάρισμα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Αμέσως κλήθηκε βοήθεια και στο σημείο έφτασε και περιπολικό. Το ατύχημα δεν είχε κάποιο τραυματισμό, ωστόσο η γυναίκα βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού. Ο οδηγός μετά το τρακάρισμα, εξαφανίστηκε από το σημείο όπως αναφέρει το Breaking911.

Και ενώ στο σημείο βρισκόταν η αστυνομία, η 32χρονη είπε στους αστυνομικούς πως κρυώνει, αρνούμενη παράλληλα κάποια ιατρική βοήθεια από το ιατρικό προσωπικό που είχε φτάσει.

Οι αστυνομικοί φυσικά συνόδευσαν την Elbert στο περιπολικό, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε από το πίσω κάθισμα ένας πυροβολισμός. Η Elbert είχε αυτοκτονήσει.

Σοκ: 58χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία σημειώθηκε στη Γαλλία με έναν 58χρονο επιχειρηματία να σκοτώνει την γυναίκα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του. Ενώ, σε μία υπόθεση θρίλερ στη χώρα μας, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και βρέθηκε χθες νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.

Ο ένοπλος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ ως ο 58χρονος διευθυντής μιας τοπικής εταιρείας, πήρε τη σύζυγό του όμηρο και οχυρώθηκε μέσα στην κοινή επιχείρησή τους, πυροβολώντας και τραυματίζοντας δύο άτομα ακόμα.

Η αστυνομία βρήκε αργότερα τα πτώματα του ύποπτου και της συζύγου του. Τα γαλλικά ΜΜΕ λένε ότι ο άνδρας και η σύζυγός του μπήκαν πρόσφατα σε διαδικασία διαζυγίου αφού εκείνος είχε προηγουμένως καταδικαστεί για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share