Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έμφραγμα» στα ΕΛΤΑ Courier - Έκτακτη ανακοίνωση

Σταματάει για δέκα μέρες τις παραλαβές!

24 Δεκεμβρίου 2020 16:44
«Έμφραγμα» στα ΕΛΤΑ Courier - Έκτακτη ανακοίνωση
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απίστευτο πρόβλημα αντιμετωπίζουν με τις παραδόσεις τα ΕΛΤΑ Courier και προχωρούν σε παύση των παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21 με σκοπό να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουν στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα, δείτε εδώ ακόμα μια είδηση για τα ΕΛΤΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η υπέρμετρη ζήτηση υπηρεσιών ταχυμεταφορών αυτό το διάστημα, έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση με δυσκολίες και καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων, για το σύνολο της αγοράς. Παρά την έγκαιρη προετοιμασία της ΕΛΤΑ Courier (αύξηση των τετραγωνικών μέτρων στα Κέντρα Διαλογής, εκτεταμένες προσλήψεις προσωπικού, αύξηση του στόλου, επέκταση του Δικτύου με νέα σημεία εξυπηρέτησης, τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία για εξοικονόμηση χρόνου, νέες προμήθειες, συνεργασίες με άλλες εταιρείες κλπ.), οι πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί επιβαρύνουν ασύμμετρα το δίκτυο.

Σε αυτή τη συγκυρία και έπειτα από περαιτέρω αύξηση του όγκου διακινηθέντων αντικειμένων λόγω δυσμενών συνθηκών σε όλη την αγορά των ταχυμεταφορών, καλούμαστε να αναζητήσουμε άμεσες λύσεις για την εξομάλυνση των αποστολών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουμε στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών, προχωρούμε σε διακοπή παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21. Ζητούμε την κατανόησή σας σε αυτή την προσπάθεια, η οποία είναι επιβεβλημένη εκ των συνθηκών και αναγκαία για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής σας.

Προσοχή! Όταν δείτε αυτό το email από τα ΕΛΤΑ μην το ανοίξετε

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες απάτες γίνονται με αποτέλεσμα αρκετοί να πέφτουν θύματα σε όλο αυτό το παιχνίδι αυτών που το στήνουν, όπως όταν μπορούν με απλές κινήσεις να σας κλέψουν τους κωδικούς και τα χρήματα από τον λογαριασμό σας.

Συγκεκριμένα ορισμένοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καραντίνα με χρησιμοποιώντας μάλιστα κάθε μέσο ακόμα και μεγάλους οργανισμούς όπως τα ΕΛΤΑ για να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πολίτες και να «μπουν» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στέλνοντας ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Μέσα σε λίγες ημέρες έχουν έρθει σε γνώση μας δυο περιστατικά όπου απατεώνες με πρόσχημα ότι είναι τα ΕΛΤΑ προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με δόλιο τρόπο μέσω email. Έτσι, αν λάβετε αυτό το email με τίτλο ΕΛΤΑ parcel σε καμία περίπτωση μην το ανοίξετε.

Το email αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ πελάτη,

Η συσκευασία σας έφτασε πρόσφατα στο κέντρο διαλογής μας .
Για να λάβετε την παραγγελία, είναι σημαντικό να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής.
Αφού πληρώσετε τα έξοδα αποστολής, θα στείλουμε την παραγγελία σας.
Το πακέτο θα παραδοθεί στο σπίτι σας το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ή μπορείτε να το παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τις 3:00 μ.μ. στο επιλεγμένο σημείο συλλογής.

Στην συνέχεια έχει ένα link το οποίο γράφει πληρωμή και ζητάει από τα ανυποψίαστα θύματα να βάλουν τα στοιχεία της κάρτας τους! Μην το πατήσετε!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share