Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

13033: Ποιον αριθμό θα στέλνουμε για ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Μεγάλη προσοχή!

23 Δεκεμβρίου 2020 13:02
13033: Ποιον αριθμό θα στέλνουμε για ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να μαζευτούμε μεσημέρι στα σπίτια με τις οικογένειές μας τις γιορτές και όχι βράδυ, συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί από τις 10 το βράδυ και μετά.

Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στέλνουμε στις 13033 παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να πάμε στα εορταστικά τραπέζια ή στα ρεβεγιόν, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας απηύθυνε εκ νέου έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Τεράστια προσοχή: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε ΟΛΟΙ με το SMS στο 13033 και θα "φάμε" πρόστιμο 300 ευρώ!

«Περισσότεροι έλεγχοι στις γιορτές»

Είπε πως «πιο σκληρά μέτρα έχουν να κάνουν με τα υφιστάμενα», και ξεκαθάρισε πως «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα τον σταματήσει η Αστυνομία».

Για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.

13033: Ποιον αριθμό θα στέλνουμε για ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

«Επανεξέταση των μέτρων μετά τις 7 Ιανουαρίου»

«Αν τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν άλλα από αυτά της γενικής χώρας, τότε μπορεί να πάμε σε μέτρα τύπου τοπικό lockdown», επανέλαβε και είπε πως «ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες πάμε καλά».

Ερωτηθείς για χαλάρωση των μέτρων σε «πράσινες» περιοχές, όπως η Αλόννησος, ξεκαθάρισε πως «μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ακολουθούμε τα μέτρα και μετά ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε φάση να απελευθερώσουμε οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες».

«Ακούμε τους ειδικούς: όλοι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή», είπε σχολιάζοντας την αρνητική τάση στο να εμβολιαστούν κάποιοι, ενώ ειδικά για τις αμφιβολίες που αποτυπώθηκαν από τους υγειονομικούς, είπε πως «αν είναι γυναικολόγος ή ορθοπεδικός, τότε καλά κάνει και ρωτάει τον επιδημιολόγο» και τόνισε ότι «έχει σημασία η ενημέρωση, γι’ αυτό και καθιερώσαμε από χθες την ενημέρωση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share