Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεωφόρο Κηφισού - Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης

23 Δεκεμβρίου 2020 08:46
Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεωφόρο Κηφισού - Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή μεγάλου κυβισμού σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Κηφισού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Ρέντη, γύρω στις 23.30 χθες Τρίτη, όταν μία μηχανή που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στη μέση του οδοστρώματος ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να συρθεί, χωρίς τον οδηγό της, σε απόσταση 100 και πλέον μέτρων.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 4 πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε σε σοβαρή κατάσταση τον 38χρονο οδηγό στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ωστόσο πολλά είναι τα τροχαία που γίνονται καθημερινά στον Κηφισό. Πρόσφατα μάλιστα τρόμο προκάλεσε σε όλους περαστικούς ένα ατύχημα που έγινε και άνδρας εκσφενδονίστηκε 30 μέτρα.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "τούμπαρε" στην Περιφερειακή

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη όπου ένα αυτοκίνητο "τούμπαρε". Επίσης πριν λίγες μέρες έγινε ένα τροχαίο στον Κηφισό όπου υπήρχαν δύο τραυματίες και ένας άνδρας εκσφεδονίστηκε 30 μέτρα.

Συγκεκριμένα το πρωί γύρω στις 07:00 σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στα κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα ήταν να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνουσες. Σημειώνεται ότι το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς τα δυτικά και στο σημείο έχει σπεύσει η τροχαία. Ενώ η κίνηση που επικρατεί στο σημείο είναι αρκετά αυξημένη.

Τροχαίο στον Κηφισό: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Κηφισό, με τους οδηγούς να καλούνται να «οπλιστούν» με υπομονή, καθώς έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους, με ένα πολύ σοβαρό ατύχημα να έχει συμβεί προ ολίγου καιρού.

Συγκεκριμένα λόγω του ατυχήματος αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην έξοδο του Κηφισού προς τη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δείτε την κίνηση αυτή την ώρα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share