Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μυστήριος θάνατος: Επιστήμονας έπεσε στο κενό από τον 14ο όροφο με τα εσώρουχα

Εργαζόταν πάνω στο εμβόλιο του κορωνοϊού

21 Δεκεμβρίου 2020 15:35
Μυστήριος θάνατος: Επιστήμονας έπεσε στο κενό από τον 14ο όροφο με τα εσώρουχα

Μυστήριος θάνατος: Ένα παράξενο και παράλληλα τραγικό περιστατικό συνέβη όπου ένας επιστήμονας έπεσε στο κενό από τον 14ο όροφο φορώντας μόνο τα εσώρουχα του. Επίσης ένας άνδρας "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο του Ρώσου επιστήμονα ο οποίος από ότι φαίνεται «εργαζόταν πάνω σε ένα εμβόλιο για την Covid-19». Επίσης οι συνθήκες θανάτου του στην Αγία Πετρούπολη προκαλούν πολλές απορίες διότι έπεσε από τον 14ο όροφο με τα εσώρουχα του.

Μυστήριος θάνατος: Ποιος ήταν ο επιστήμονας

Ο βιολόγος Αλεξάντερ «Σάσα» Καγκάνσκι, ηλικίας 45 ετών, είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στη μάχη κατά του καρκίνου. Ο Dr. Καγκάνσκι, επίκουρος καθηγητής στο Βλαδιβοστόκ, εργαζόταν στο Εδιμβούργο για 13 χρόνια τουλάχιστον μέχρι το 2017.

Μυστήριος θάνατος: Η αιτία θανάτου του και ο ύποπτος για φόνο

Ειδικότερα οι ρωσικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση που αντιμετωπίζουν ως πιθανή ανθρωποκτονία με έναν 45χρονο να βρίσκεται υπό κράτηση. Στο σώμα του είχε και ένα τραύμα από μαχαίρι, όπως μεταδίδει η Moskovsky Komsomolets και αναμεταδίδει η Daily Mail.

Όπως αναφέρει το ρωσικό μέσω ενημέρωσης, ο καθηγητής που «ανέπτυσσε ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού», πέθανε «υπό παράξενες συνθήκες». Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές αναφορικά με το εμβόλιο πάνω στο οποίο εργαζόταν, αναφέρει η Daily Mail.

Σημειώνεται ότι είχε πάει στην Αγία Πετρούπολη για να επισκεφτεί τους τάφους των συγγενών του αλλά και έναν παλιό συμμαθητή του. Η αστυνομία όμως πιστεύει ότι πριν από την πτώση στο κενό προηγήθηκε μια «συμπλοκή».

Φρικιαστικό έγκλημα: 23χρονη σκότωσε την 2χρονη κόρη της και την «μετέτρεψε» σε κούκλα!

Φρικιαστικό έγκλημα: Μια 23χρονη σατανική μητέρα από το Τέξας, έχει το πιο αρρωστημένο μυαλό, καθώς δολοφόνησε το 2 ετών κοριτσάκι της και στη συνέχεια την έντυσε σαν κούκλα για να μην καταλάβει κανείς τι είχε κάνει.

Η Tiaunda Christon, άκουσε την ποινή του δικαστηρίου, δυο χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημα, ομολογώντας κυνικά τι είχε κάνει. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην πόλη Kemerovo της Ρωσίας, καθώς ένας 52χρονος και μια 48χρονη, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δολοφόνησαν τον μικρό εγγονό τους.

Η 23χρονη είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι στο Χιούστον, στον τότε σύντροφό της, όταν μυστηριωδώς εξαφανίστηκε η 2χρονη κόρη της. Τελευταία εμφάνισή της, ήταν σε ένα πλάνο από κάμερα ασφαλείας και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Η Αστυνομία ερεύνησε την εξαφάνιση της μικρής και ενώ πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της Tiaunda, βρέθηκε μπροστά στην απόλυτη φρίκη: Το αγνοούμενο κορίτσι ήταν ντυμένο σαν κούκλα, ακουμπισμένο σε μια γωνία του σπιτιού!

Οι Αρχές έμαθαν στη συνέχεια πως η Tiaunda περιφερόταν διαρκώς με ένα καροτσάκι τονίζοντας πως είναι το μωρό της, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share