Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Γαλλία: Προβολέας γηπέδου καταπλάκωσε υπάλληλο

Τρομακτικό γεγονός

21 Δεκεμβρίου 2020 08:17
Τραγωδία στη Γαλλία: Προβολέας γηπέδου καταπλάκωσε υπάλληλο

Τραγωδία στη Γαλλία: Ένα τρομακτικό περιστατικό περιστατικό σημειώθηκε στη Γαλλία όπου ένας υπάλληλος του γηπέδου της ομάδας Λοριάν "έχασε" τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε ένας προβολέας. Επίσης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καβάλα βρέθηκε μέσα σε ένα πηγάδι ένα πτώμα ενός δημοτικού υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο της ομάδας Λοριάν στη Γαλλία κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ένας από τους προβολείς του γηπέδου έπεσε και καταπλάκωσε τον 38χρονο υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο.

Τραγωδία στη Γαλλία: Το χρονικό του ατυχήματος

Όλα συνέβησαν λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λοριάν με την Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα, με τον 38χρονο άνδρα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο φροντίζοντας το χωράφι, όταν ο θερμαντικός προβολέας έπεσε πάνω του και τον σκότωσε. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά λίγο αργότερα εξέπνευσε, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Λονδίνο: Τρομακτικές οι πρώτες εικόνες με το αυτοκίνητο που έπεσε σε πεζούς - Προκλήθηκαν αρκετοί τραυματισμοί

Πριν από λίγη ώρα συνέβη ένα τρομακτικό γεγονός στο Λονδίνο όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου με αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης το αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς στην περιοχή Στάμφορντ Χιλ στο Χάκνεϊ, προκαλώντας αρκετούς τραυματισμούς. Ήδη φωτογραφίες από το σημείο έχουν δημοσιευτεί τα βρετανικά ΜΜΕ, ενώ ένα βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Η Σκότλαντ Γιαρντ δεν αντιμετωπίζει ακόμη το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση. «Ένα αυτοκίνητο φέρεται να ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και να χτύπησε πεζούς. Περιμένουμε μια ενημέρωση για τραυματισμούς. Σε αυτό το στάδιο το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία», ανέφερε εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο:

Γαλλία: Συνετρίβη ελικόπτερο - Αγωνία για έξι επιβαίνοντες

Ένα ελικόπτερο της Γαλλικής Αεροπορικής Υπηρεσίας συνετρίβη περίπου στις 7 μ.μ. με τέσσερα μέλη της SAF και δύο διασώστες CRS Alpes επί του σκάφους, στην πόλη Bonvillard (Savoie).

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ελικόπτερο συνετρίβη στις Άλπεις σε υψόμερο 1.800 μέτρων. Ενώ, ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ένα ελικόπτερο να τυλίγεται στις φλόγες και να συντρίβεται!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share